Menu
Mijn Keunstwurk

Friese VO scholen gezocht voor Dance Battle XL

3 mei 2018

Wie wordt de beste DANCECREW van Friesland? Jongeren maken kennis met URBAN dans en staan uiteindelijk zelf op het podium. De battle staat helemaal in het teken van URBAN en heeft als thema FAMILIE. Een deskundige (landelijk bekende) jury maakt uit wie de beste dancecrew van 2018 wordt. De winnaars krijgen vervolgcursussen op school en op dansscholen aangeboden. Daarbij hoort natuurlijk veel optreden op verschillende podia en festivals. Er is plek voor vier VO scholen!

De Battle in het kort

Startbijeenkomst in september op school. Acht jongeren worden geselecteerd. Workshops op vrijdagmiddag 5 oktober 16.00-19.00 uur en zaterdag 6 oktober 10.00-16.00 uur in NEUSHOORN. In een weekend tijd wordt de choreografie gemaakt. Zondagavond kijken naar Adrenaline van hiphopgezelschap The Ruggeds in stadsschouwburg de Harmonie. Optreden maandagmiddag vanaf 16.00 uur in de Harmonie.

De dansdocenten nemen in de eerste week van september contact op met de contactpersonen van de scholen voor de startbijeenkomst.

Praktische informatie

Voor wie VMBO, HAVO, GYMNASIUM
Hoeveel deelnemers Het is aan de school om mee te doen met de hele klas of alleen met geïnteresseerde leerlingen via een inschrijving. Acht jongeren worden geselecteerd.
Startbijeenkomst Startbijeenkomst in overleg met de school. De docenten nemen in de eerste week van september contact op met de contactpersonen van de scholen voor de startbijeenkomst op school.
Workshops Workshops op vrijdag 5 oktober van 16.00-19.00 uur en zaterdag 6 oktober 10.00-16.00 uur.
Voorstellingsbezoek Zondagavond 7 oktober bezoek aan voorstelling Adrenaline van The Ruggeds.
Optreden Optreden op maandag 8 oktober vanaf 16.00 uur in de Harmonie.
Aanmelden en informatie Via contactpersoon Afke Brenninkmeijer
Contactpersoon
Afke BrenninkmeijerAdviseur Dans
Werkdagen:di, wo
Telefoon:058 234 34 14