Menu
Mijn Keunstwurk

Fulkaan Class gaat weer knallend van start!

7 februari 2023

Hé jij daar! Ben jij (of ken jij) iemand die op school ieder lesuur hetzelfde ritme op tafel blijft trommelen? De sterren van de hemel speelt op zijn (blaas)instrument? Of in de pauze de beste covers van Beyoncé laat horen?

Dit jaar worden er door Fulkaan weer meerdere workshops georganiseerd voor muzikaal talent. Van zang tot slagwerk en van HaFaBra tot wereldmuziek: jij gaat je muzikale skills nóg beter onder de knie krijgen!

SAVE THE DATES!


1 april – Slagwerkclinic van Lucas Merwijk (gratis)

De Skans, Gorredijk – 15.00 uur tot 16.30 uur
Slagwerkers krijgen een inspirerende clinic én mogen gratis naar het Drum United optreden van Lucas Merwijk  Dat wil je niet missen, toch?


22 april – Zangclinic van Wouter Hamel (gratis)

De Lawei, Drachten – 15.00 uur tot 16.30 uur
Wouter Hamel, ook wel de Nederlandse Michael Bublé genoemd, geeft je handige tips en tricks om je zang- en podiumkunsten te verbeteren.


28 mei – Blazersclinic van Eric Vloeimans

Oranjewoud Festival – 14.00 uur tot 19.00 uur (met optreden op het festival)
Eric Vloeimans werkt met de deelnemers aan een aantal van zijn eigen arrangementen. Afhankelijk van het niveau van de groep en het aantal deelnemers daagt hij je uit om te improviseren. Maar die kans grijp jij natuurlijk met beide handen aan!

Om 18.30 sta je samen met de andere deelnemers op één van de podia van het festival tijdens het presentatiemoment (met publiek)! Hoe gaaf is dat.


28 augustus tot 1 september – Fulkaan Simmer Akademy

De Lawei, Drachten
Tijdens deze gezellige en intensieve week aan het einde van de zomervakantie leer je nóg beter je instrument te beheersen. In de ochtend krijg je masterclasses van vakdocenten en in de middag werk je samen met de andere talenten aan een professionele productie die jullie aan het einde van de week presenteren in Schouwburg De Lawei. Een week vol muziek en nieuwe vriendschappen! Ben je erbij?


En er komt nóg meer aan! Check ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Contactpersonen
Renske WijmaProjectleider Fulkaan
Werkdagen:ma & di
Mobiel:0640185916
Miriam StoffelsmaCreatief producent Fulkaan
Telefoon:058-2343407
Mobiel:06-13566176