Menu
Mijn Keunstwurk

fulkaan Simmer Akademy zoekt theatertalent

23 april 2018

Van 27 augustus t/m 2 september vindt de fulkaan Simmer Akademy plaats in Schouwburg De Lawei in Drachten. Jongeren met een talent voor theater, muziek en zang kunnen een week lang masterclasses en spannende cross-over workshops volgen van bekende docenten en makers in hun eigen discipline.

Heb jij theatertalenten in je groep? Geef ze dan op voor de ‘Jij bent Gespot’-kaart!

Geef jouw ‘gespotte’ talent op!
Heb jij een jongere in je groep die het leuk zou vinden om mee te doen aan de fulkaan Simmer Akademy? Geef hem/haar dan op voor de ‘Jij bent gespot’-kaart. Het talent krijgt vervolgens de ‘Jij bent gespot’- kaart toegestuurd. Hiermee kunnen zij zich vanaf 1 mei aanmelden voor de fulkaan Simmer Akademy. De kaarten zijn niet overdraagbaar. Er is plaats voor maximaal 30 jongeren.

Programma
De deelnemers, ingedeeld in twee groepen (12-15 jaar en 16+), krijgen verdiepingslessen in theater en volgen daarnaast spannende cross-over workshops. Op zaterdag presenteren ze zich aan het publiek.

Kosten
De kosten voor deelname zijn: € 75,-

TALENT AANMELDEN
Vermeld in de e-mail de volgende gegevens:

- Naam
- Leeftijd
- Adresgegevens
- Mailadres
- Talentgebied

Deze informatie wordt alleen gebruikt om hen de informatie te sturen om zich aan te melden en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

fulkaan Simmer Akademy is voor jongeren tussen 12 en 20 jaar oud die zich graag verder willen ontwikkelen op het gebied van theater.

Contactpersoon
Rozemarijn StrubbeAdviseur Kennis Cultuurparticipatie
Werkdagen:ma, di, do
Telefoon:058 234 34 50
Mobiel:06-83428984