Menu
Mijn Keunstwurk

Fulkaan spettert weer

4 april 2022

Na drie lange jaren radiostilte is het weer zover: jong muzikaal talent uit Fryslân kan zich weer klaarmaken voor vele inspirerende workshops, optredens en projecten die de komende maanden in de verschillende regio’s in Fryslân. Plus natuurlijk aan het einde van de zomervakantie de welbekende Fulkaan Simmer Akademy!

Workshop en optreden met Nederlands Blazers Ensemble

Het Fulkaan-seizoen is 2 april spetterend van start gegaan met een workshop door het beroemde Nederlands Blazers Ensemble. De workshopdeelnemers konden na afloop naar het concert van het NBE in Schouwburg De Lawei. Met als klap op de vuurpijl een gezamenlijk optreden tijdens het Afterconcert!

Fulkaan Simmer Akademy van 22 t/m 27 augustus 2022

Tijdens de Fulkaan Simmer Akademy vinden jongeren een week lang inspiratie, verdieping,  ontmoetingen en cross-overs en doen zij waardevolle les-, podium- en levenservaring op. De docenten van de Fulkaan Simmer Akademy gaan de jonge muzikanten flink uitdagen, maar plezier blijft het belangrijkst. Elke dag leren zij iets nieuws en zij gaan naar huis met nieuwe skills, nieuwe vrienden en een onvergetelijke podiumervaring.

Houd de Fulkaan-website in de gaten want dit is nog maar het begin.

Nieuw Fulkaan-team 

Renske Wijma is de nieuwe projectleider van Fulkaan. Samen met Miriam Stoffelsma die is aangesteld als creatief producent, gaan zij inhoud geven aan Fulkaan. Hieronder vind je hun contactgegevens.

Contactpersonen
Renske WijmaProjectleider Fulkaan
Telefoon:058-2343409
Miriam StoffelsmaCreatief producent Fulkaan
Telefoon:058-2343407
Mobiel:06-13566176