Menu
Mijn Keunstwurk

Het publiek stemt mee voor de Vredeman de Vriesprijs voor Architectuur 2020

27 september 2020

Op vrijdag 9 oktober vindt de uitreiking van de Vredeman de Vriesprijs voor architectuur plaats. De prijs wordt door het provinciebestuur van Fryslân toegekend op basis van het advies van een vakjury. Net als in voorgaande jaren stemt echter ook het publiek mee over de deelnemende architectuurprojecten.

LC-Publieksprijs

In de bijlage Sneon & Snein van de Leeuwarder Courant van zaterdag 26 september wordt in een spread aandacht besteed aan de verkiezing van de LC-Publieksprijs. Daarvoor zijn dit jaar maar liefst 15 projecten genomineerd. Het project dat van het publiek de meeste stemmen krijgt ontvangt op 9 oktober de LC-Publieksprijs.

Expositie in het Fries Museum

Gelijktijdig worden de 15 genomineerde bouwwerken tentoongesteld in de centrale hal van het Fries Museum in Leeuwarden. De expositie loopt van zaterdag 26 september tot en met zondag 4 oktober.

Stemmen

Stemmen voor de LC-Publieksprijs kan online vanaf zaterdag 26 september tot en met zondag 4 oktober via de website van de Leeuwarder Courant: www.lc.nl/vdevprijs of via onderstaande button.

Contactpersoon
Hink SpeulmanCoördinator Provinciale Prijzen, medewerker Stipe & Donatie op Locatie
Werkdagen:ma, do
Telefoon:058 234 34 75