Menu
Mijn Keunstwurk

Iepenloftspullen bij elkaar op bezoek

18 juli 2017

Ben je actief bij een Iepenloftspul-organisatie? Dan kun je deze zomer een kijkje achter de schermen krijgen bij It Foarfal van Iepenloftspul Jorwert. De Iepenloftspul-organisaties komen jaarlijks op uitnodiging van STAF en Keunstwurk bijeen om met elkaar de koers van de Iepenloftspullen in Fryslân te bespreken. Tijdens de laatst gehouden jaarvergadering in Bantega (dec. ’16) is geconstateerd dat er behoefte is aan uitwisseling van praktijkervaring.

Eén van de initiatieven is om ieder jaar bij een van de Iepenloftspul-organisaties op bezoek te gaan, met een kijkje achter de schermen en een gezamenlijk voorstellingsbezoek. De organisatie van Iepenloftspul Jorwert is als eerste gastheer en nodigt de andere Iepenloftspul-organisaties uit op de dag van de première, op zaterdag 2 september.

Voor wie:  alle besturen en mede-organisatoren van de Iepenloftspullen in Fryslân.

Programma:
17.00 uur ontvangst door voorzitter Harry Kaspers
17.15 – 17.45 uur bezichtiging speellocatie (notaristuin)
17.45 – 18.30 uur in gesprek met de makers van het Iepenloftspul
18.30 – 20.00 uur gezamenlijk eten in de kroeg en elkaar even bijpraten
20.30 uur bijwonen van de voorstelling

Na afloop is er nog gelegenheid tot napraten in het café.

Kosten: € 35,- p.p. (inclusief diner, 2 consumpties en ticket voorstelling)
Tot een maximum van 6 personen per Iepenloftspulorganisatie stelt STAF € 10,- p.p. beschikbaar. Dan zijn de kosten € 25,- p.p. Dit bedrag wordt automatisch verrekend bij de facturering. Deze aanbieding is alleen geldig voor organisaties die lid zijn van STAF.

SAVE THE DATE
Op maandagavond 6 november zijn jullie weer te gast in Jorwert voor de jaarlijkse bijeenkomst. Het thema van deze avond wordt nog bekend gemaakt. Deze bijeenkomst is een samenwerking tussen Stichting Amateurtoaniel Fryslân en Keunstwurk.