Menu
Mijn Keunstwurk

Inloopspreekuur VSBfonds voor Friese initiatieven – dinsd. 16 juni

3 juni 2020

Het Coronavirus lijkt heel Nederland te hebben platgelegd. Fryslân bruist echter van de ideeën en plannen. Werk jij ook aan een nieuw maatschappelijk of cultureel initiatief, en ben je voor de realisering daarvan op zoek naar (aanvullende) financiële middelen? Laat dan deze kans niet voorbijgaan. VSBfonds houdt op dinsdag 16 juni een inloopspreekuur.

Je krijgt de gelegenheid om jouw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, via een videoverbinding kort te presenteren (te ‘pitchen’) aan de adviseurs van VSBfonds. Het gesprek duurt ten hoogste 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Direct na afloop van het gesprek geven de adviseurs feedback. Daardoor weet je of het idee of project mogelijk past bij het donatiebeleid van VSBfonds.

Aanmelden
Het inloopspreekuur biedt aan slechts 14 gesprekken plaats. Heb je belangstelling, wacht dan niet te lang, want vol = vol.

Let op: klik na aanmelding niet gelijk weg, maar wacht tot het volgende bericht verschijnt: ‘Hartelijk dank voor uw reservering! U ontvangt binnenkort per e-mail een bevestigingsbericht.’


Uitleg videobellen via MS Teams

Voor het gebruik van Microsoft Teams is een desktopcomputer of laptop met camera en microfoon benodigd. Het gebruik van een mobiele telefoon is ook mogelijk. Het aanmaken van een account is niet noodzakelijk.

Ondersteuning bij Keunstwurk
Vind je videobellen ingewikkeld of heb je niet de juiste apparatuur? Keunstwurk helpt je graag. Vanuit ons kantoor aan de Wissedwinger in Leeuwarden verzorgen wij graag de verbinding met VSBfonds.

Wil je hiervan gebruik maken? Stuur een e-mail naar stipe@keunstwurk.nl of bel met nummer 058-234 34 46.


Over VSBfonds
VSBfonds is een van de meest bekende en actieve fondsen in Nederland. Het fonds steunt iedereen die actief wil meedoen in de samenleving en iedereen die anderen actief uitnodigt mee te doen met projecten. Met projecten waarbij mensen leren, zich ontwikkelen of omkijken naar anderen. Of met projecten die zorgen voor nieuwe verbindingen tussen groepen verschillende mensen. Keunstwurk is regionaal partner van VSBfonds.

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:06 48497086