Menu
Mijn Keunstwurk

Intervisiebijeenkomst voor kunstdocenten

2 maart 2017

Kunstdocenten die kennis en ervaringen met elkaar delen en elkaar inspireren, vaak is er in de dagelijkse praktijk (te) weinig tijd voor beschikbaar. Daarom organiseren LKCA, Cultuurconnectie en All Art Professionals een serie intervisieochtenden door het land.
Op 28 maart 2017 zijn ze bij Keunstwurk in Leeuwarden!

Datum:            dinsdag 28 maart 2017
Tijd:                  9.00 uur tot 12.30 uur
Locatie:           LET OP: i.v.m. veel belangstelling is de locatie gewijzigd naar: Meeuw Jonge Theatermakers, Oostersingel 70B, 8921 GB Leeuwarden
Toegang:         gratis
Aanmelden:    vóór 21 maart via het aanmeldformulier

Tijdens de intervisieochtend kan actief kennis en ervaringen gedeeld worden over:

Het bereiken van je doelgroepen

Om een fatsoenlijke boterham te verdienen, blijf je op zoek naar klanten die bereid zijn om (voldoende) te betalen voor de waarde die jij biedt. De afgelopen jaren is er vanuit de subsidies een verschuiving geweest richting o.a. binnenschoolse cultuureducatie, zorg en welzijn en andere doelgroepen. Hoe zorgen jij en jouw collega’s dat jullie je doelgroep bereiken en aansluiting bij hen vinden?

Het inzetten van digitale middelen
Alles is tegenwoordig met het internet verbonden, van je mobiele telefoon en televisie tot aan de thermostaat en de koelkast. De beschikbaarheid van informatie en technologie maken sommige zaken makkelijker én gelijktijdig hebben ze een grote impact op het verwachtingspatroon van ‘de consument’. Hoe zetten jij en jouw collega’s digitale middelen in in jullie lespraktijk?

Samenwerken in de regio
Samenwerken werkt! Hoe werk je succesvol samen in de regio? Wat voor partijen zijn hierbij betrokken? En wat is er wenselijk om nog beter samen te kunnen werken?

Voor wie
Voor alle buitenschoolse kunstdocenten in de diverse disciplines (muziek, theater, dans, beeldend, schrijven etc.) zowel in dienst bij een organisatie als werkend als zelfstandige (of gecombineerd).

Ben je er ook bij? Meld je dan snel aan!