Menu
Mijn Keunstwurk

Muzikale workshops rondom koorrepertoire

9 oktober 2017

Op 4 november zal in Sneek in de Sint Martinuskerk door de NSGV een muzikale bijeenkomst zijn rondom koorrepertoire, geschikt voor het ouder wordende koor. Niet te moeilijk, niet te hoog, wél mooi!

 

We nodigen u van harte uit om met uw koor, of met een aantal koorleden, of desnoods alleen, naar Sneek te komen en met elkaar mooie nieuwe koorwerken te leren en met elkaar te zingen. Dit alles onder leiding van Mark Heerink, die deze dag samen met Cecilia Bekema, Anton Lukassen, Henk de Haan, Boudien Janssen en Pastoor Peter van der Weide zal gaan verzorgen. Ook dirigenten en organisten heten we uiteraard welkom op onze workshopdag.

 

De dag begint om 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur), eindtijd rond 15.45 uur. U wordt verzocht zelf uw lunch mee te nemen; u krijgt koffie en thee. Wel vragen we om een vrijwillige bijdrage om de onkosten van deze dag enigszins binnen de perken te houden. Weest welkom!!!

 

U kunt zich tot 1 november 2017 opgeven bij Lisette Winter van het Bisdom Groningen-Leeuwarden (l.winter@bisdomgl.nl). Heeft u vragen over deze dag, dan kunt u daarvoor terecht bij Anton Lukassen (aaluka@home.nl) of Boudien Janssen (pbjanssen@hetnet.nl).