Menu
Mijn Keunstwurk

NEO in the picture

24 april 2018

Heb je het gezien? In de week van 16 tot en met 22 april stond NEO met een advertentie op alle ledschermen in Leeuwarden. Met een algemeen NEO-campagnebeeld en één om artiesten te werven voor de NEO MusicLABS.

NEO-medwerkers wandelen door vijf wijken in Leeuwarden. Zij inventariseren er samen met studenten van Wellzo erop los en buurten met belangrijke sleutelfiguren om samen met Friesland Pop een aantal toffe muziekfeesten te organiseren deze zomer.

De MusicLABS staan ook allemaal in de startblokken om te beginnen. Speciale “GESPOT”-kaarten worden door de MusicLABS zelf uitgedeeld aan potentiële muzikanten. Ook hangen de wervingsposters al bij de ‘muziekaanbieders’ en in de steden op de ramen.

De officiële Never Ending Orchestra opening vindt plaats in mei. Hierbij zullen alle NEO-onderdelen vertegenwoordigd zijn om de pers te laten zien wat we allemaal nog in petto hebben voor 2018! Deze middag zal afgesloten worden met een feestelijk en natuurlijk muzikaal optreden.

In juni zal NEO nog een week lang op de Leeuwarder ledschermen te zien zijn. Ditmaal met NEO-producties zoals het Sloepenconcert in Heeg, Grutsk en de opera Samson et Dalila van Albert Bonnema.

Wil je op de hoogte blijven? Neem dan een kijkje op www.neo.frl en volg ons op Facebook @NEO Never Ending Orchestra.