Menu
Mijn Keunstwurk

Maak met jouw idee kans op een donatie

26 februari 2019

Heb je een mooi idee waardoor andere mensen in jouw buurt of wijk mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit? En kunnen deze mensen daardoor anderen ontmoeten, inspireren en zich verder ontwikkelen? Misschien gaat Donatie op Locatie jou helpen dat plan binnenkort uit te voeren!

Donatie op Locatie

Donatie op Locatie is een landelijk initiatief waarbij adviseurs van het VSBfonds elke laatste donderdag van de maand de regio ingaan. Ze gaan in gesprek met mensen die een initiatief of project met lokale of regionale impact zijn gestart en daarvoor een donatieverzoek tot en met € 10.000,- willen indienen. Hieruit komt naar voren of het initiatief of project in aanmerking komt voor een donatie.

Zo vraag je bij het VSBfonds aan

Voor het aanvragen van een donatie bij het VSBfonds kun je terecht op de website van het VSBfonds. Je kunt een bijdrage vragen tot maximaal € 50.000,-. Donatieverzoeken tot en met  € 10.000,- vallen onder Donatie op Locatie.  Valt jou aanvraag daaronder, en voldoet de aanvraag ook overigens aan de criteria, dan wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij Partoer of Keunstwurk. Je hoort daarna binnen twee weken of de donatie wordt toegekend.

We doen het samen! Festival

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom dan op op zaterdag 30 maart naar het We doen het samen! Festival in Amersfoort.  Een dag voor gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Klik hier  voor meer informatie over het festival.

Ook het VSBfonds is aanwezig en kent via Donatie op Locatie bijdragen toe van maximaal € 10.000,-. Wil je meedoen? Maak dan  op de website van het VSBfonds  account aan  en stuur de gebruikersnaam daarvan toe aan Nicole den Engelsman [mailto: ndenengelsman@vsbfonds.nl]. Van haar ontvang je een mail dat het aanvraagformulier klaar staat op jouw account. Geef in dit formulier (bijna aan het einde) aan dat je een aanvraag doet voor het We Doen Het Samen! Festival en stuur jouw aanvraag uiterlijk 17 maart a.s. in.

Contactpersoon
Hink SpeulmanCoördinator Provinciale Prijzen, medewerker Stipe & Donatie op Locatie
Werkdagen:ma, do
Telefoon:058 234 34 75