Menu
Mijn Keunstwurk

Nieuw in de Fondsendatabase: regelingen immaterieel erfgoed en urban arts

1 september 2020

subsidieregeling:

 

Immaterieel erfgoed in stedelijke context

Verbindingen met elkaar aangaan in stad, wijk of buurt door immaterieel erfgoed te delen

Ga jij met jouw project samenwerkingsverbanden aan met groepen mensen in de stad, wijk of buurt? Verbind jij de beoefening van immaterieel erfgoed aan maatschappelijke, actuele thema’s die er leven in de omgeving? En wordt immaterieel erfgoed in en van de stad en haar bewoners ontwikkeld en doorgegeven? Daar is de subsidieregeling Immaterieel erfgoed in stedelijke context voor.

Aanvraagperiode: 13 jul 2020 t/m 30 jul 2021
Aanvraagbedrag:   € 2.500 – 50.000

subsidieregeling:

 

Urban Arts Talent

Ontwikkeltrajecten mogelijk voor talenten en voor coachende makers.

Je bent een talent in de urban arts en wil nog groeien en aan je eigen signatuur werken. Je kan tot €25.000,- aanvragen voor een persoonlijk ontwikkeltraject. Je krijgt de kans een volgende stap te zetten in je ontwikkeling door onder begeleiding van professionals te werken aan jezelf en aan één of meerdere eindproducten. De subsidie mag 100% van je projectkosten dekken. Het fonds vraagt dus geen eigen bijdrage.

subsidieregeling:

Each One Teach One

Nieuw is de regeling voor mensen die jonge talenten ondersteunen, helpen en verder leren komen: Each One Teach One. De regeling is gericht op urban spelers die zich al jaren inzetten voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie.

Er bestaan voor deze coachende makers momenteel weinig mogelijkheden om zichzelf op dit gebied te ontwikkelen. Ze voelen zich dus verantwoordelijk om hun kennis en ervaring door te geven, maar hebben zelf ook behoefte aan begeleiding en doorontwikkeling als makende coach of coachende maker. Om dat gat te vullen is deze subsidieregeling in het leven geroepen. Wat heb jij nodig om jouw kennis en kunde nog beter over te dragen aan jonge talenten? Hoe kan jij jouw skills efficiënt en toegankelijk delen met anderen? Vraag subsidie aan en ontwikkel jezelf met de regeling Each One Teach One. Je kan bij deze regeling tussen de €25.000 – €50.000,- aanvragen om je eigen ontwikkeltraject vorm te geven. De subsidie mag max 50% van je totale begroting dekken. Het fonds vraagt dus een eigen bijdrage van minimaal 50%.