Menu
Mijn Keunstwurk

NIEUW: Projecten-spreekuur bij Stipe

23 juli 2018

Ben je enthousiast bezig met je project of zet je iets op voor je vereniging? Dan kom je vast wel eens dingen tegen waarvan je niet zo goed weet hoe je het moet aanpakken. Het Stipe-team kan je hierbij helpen.

Het team denkt met je mee over bijvoorbeeld de fondsenwerving, geeft feedback op jouw projectplan of helpt je met een andere organisatorische vraag. Heb je iemand nodig die kritisch met je meedenkt op het artistieke vlak? Ook dan kun je bij het Stipe-team terecht op het spreekuur. Een advies van het Stipe-team is gratis.

Eenmaal in de maand, op woensdag, is het spreekuur waar je je voor kunt inschrijven. De spreekuren worden dit jaar gehouden op woensdag 12 september, 10 oktober, 14 november en 12 december. Op het inschrijfformulier geef je je voorkeursdatum en tijdstip aan. We vragen je voorafgaand aan de afspraak je projectplan toe te sturen, samen met je vraag (of vragen), zodat het team zich goed kan voorbereiden.
Het Stipe-team bestaat uit Judith Baarsma (adviseur Kunst Versterkt), Luuk Eisema (adviseur Theater) en Hink Speulman (team Kunst Versterkt).

Praktische informatie:

- Het Projecten-spreekuur is eens per maand op een woensdag
- De duur van het gesprek is een uur
- Op het inschrijfformulier geef je je voorkeur voor een tijdstip
- Een advies van het Stipe-team is gratis
- Aanmelden gaat via Stipe.frl (zie onderstaande button)

Stipe is een initiatief van LF2018 en Keunstwurk.