Menu
Mijn Keunstwurk

Nieuw steunpunt voor beeldend kunstenaars en vormgevers

7 oktober 2022

Sinds 1 oktober is er voor beeldend kunstenaars en vormgevers in Fryslân een nieuw steunpunt. Het nieuwe Steunpunt Beeldende Kunst is er om beeldend kunstenaars en vormgevers, beginnend of al gevestigd, ondersteuning te bieden op artistiek inhoudelijk niveau, ondernemerschap, om (nieuwe) netwerken te creëren en te verbinden. En om overzicht te creëren in de hoeveelheid aan informatie die er beschikbaar is, zoals workshops, organisaties, open calls en beurzen.

Het steunpunt bestaat uit junior adviseur beeldende kunst Hannah Stienstra en adviseur Milena Bleeksma. Hannah is docent beeldende vorming op het voorgezet onderwijs en onlangs afgestudeerd aan Academie Minerva. Milena werkt als coördinator beeldende kunst bij Schouwburg De Lawei en is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in Kunst en Kunstbeleid.

We bieden ondersteuning in samenwerking met een groot aantal partners, waaronder: FRIA, Kunstacademie Friesland, SYB, Media Art Friesland, Fries Museum, Museum Belvedère, Museumfederatie Fryslân en VHDG.

Contactpersonen
Hannah StienstraJunior adviseur Beeldende Kunst
Werkdagen:wo, do
Telefoon:058-2343435
Milena BleeksmaAdviseur Beeldende Kunst
Werkdagen:wo
Mobiel:06-20244447