Menu
Mijn Keunstwurk

Nieuwe cursus Filmproducent start op 7 januari 2020

10 oktober 2019

Deze cursus is geannuleerd.

Altijd al iets willen doen met film? Dat kan nu! Samen met New Noardic Wave heeft Keunstwurk de cursus filmproducent opgezet om in te spelen op de doorstroming van nieuwe producenten in de noordelijke regio. Deze cursus is bedoeld voor ondernemende types die de kar kunnen trekken bij de productie van een film.

Als filmproducent ben je verantwoordelijk voor de zakelijke en organisatorische aspecten bij het maken van een film. Jij start een filmproject, stelt een crew samen, zorgt voor financiering, communicatie & marketing en brengt de film onder de aandacht bij de juiste partijen. En natuurlijk zorg je ervoor dat alles op de set soepel verloopt. Al deze aspecten komen aan bod tijdens de cursus. In de periode van tien bijeenkomsten krijg je inzicht in de taken en rollen en krijg je kennis en vaardigheden die direct inzetbaar zijn in de praktijk.

De cursus is bedoeld voor enthousiastelingen die al enige ervaring hebben met het organiseren in de theater- of muziekwereld. Je bent bijvoorbeeld al actief binnen het verenigingsleven, theatervoorstellingen, lokale festivals of ad hoc productiegroepen. Ook als je een studie doet die enigszins aansluit of als je ambitie hebt om in de filmwereld aan de slag te gaan, ben je van harte welkom om je in te schrijven.

Er worden 11 bijeenkomsten georganiseerd waaronder 1 introductiebijeenkomst, 4 lesavonden, een excursie, 4 werksessies en een afsluiter. De werksessies worden begeleid door New Noardic Wave. De lesdagen vallen één keer in de week op dinsdagavond en zullen plaatsvinden bij Keunstwurk of New Noardic Wave. De schoolvakanties zijn op deze cursus van toepassing.

  • Maak tijdens het Noordelijk Film Festival 2019, op zondag 10 november om 15.00 uur, alvast even kennis met New Noardic Wave en Keunstwurk en stel je vragen over de cursus!

Aanmelden
Deze cursus is geannuleerd. Mocht je vragen hebben over de cursus dan kun je contact opnemen met Elien Cusveller.

Contactpersoon
Elien CusvellerAdviseur Beeldende Kunst en coördinator Keunstwurkplein
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:058-2343435