Menu
Mijn Keunstwurk

Nieuwe cursus productieleider start op 14 oktober

4 juni 2019

Ben jij iemand die altijd aan het regelen is? Ben jij een liefhebber van amateurkunsten? En word jij ook wel gezien als een “echte” spin in het web? Dan is de cursus productieleider van Keunstwurk iets voor jou! De cursus start op maandag 14 oktober 2019 en vindt afwisselend plaats bij Keunstwurk en Tryater.

De cursus productieleider is voor jou als vrijwilliger of semiprofessional die een productionele taak uitvoert. Je bent bijvoorbeeld actief binnen het verenigingsleven, iepenloftspul-organisaties, lokale festivals of ad hoc productiegroepen. Tijdens tien bijeenkomsten krijg je inzicht in de taken en rollen van een productieleider. Je vergaart kennis en vaardigheden die je direct kunt inzetten in jouw praktijkproject. De cursus bestaat uit een introductieworkshop, 6 lesavonden, een excursie, een intervisiedag en een afsluiting. Op deze cursus zijn de schoolvakanties van toepassing.

Introductieworkshop
Twijfel je nog of de cursus productieleider iets voor je is? Volg eerst de introductieworkshop op maandag 14 oktober van 17.30 – 19.30 uur bij Tryater. In deze introductieworkshop krijg je inhoudelijk inzicht in wat de taken en verantwoordelijkheden zijn van de productieleider.

Deze cursus is geannuleerd