Menu
Mijn Keunstwurk

Nieuwe STIPE workshop Projectplan schrijven – 16 januari 2020

29 oktober 2019

Eén van de vele dingen die je moet doen voor je culturele project is bijvoorbeeld fondsenwerven. Daarvoor heb je een cultureel projectplan nodig waar iedereen enthousiast van wordt. Zo’n schitterend projectplan ga je natuurlijk ook gebruiken om andere partijen, zoals sponsoren, je gemeente of je plaatselijke verenigingen mee te krijgen in jouw plan. STIPE organiseert op donderdag 16 januari 2020 opnieuw de workshop Projectplan schrijven. Kon je 30 september niet meedoen? Dan is nu je kans om je aan te melden.

In de workshop Projectplan schrijven nemen we stapsgewijs de vijf onderdelen van een cultureel projectplan door. Bij elk onderdeel gaan we in op wat je vooral niet moet vergeten én natuurlijk de te vermijden valkuilen. Daarnaast gaan we ook in op een slimme opzet van je begroting waar je het gehele draagvlak van je project vanaf kunt lezen!

STIPE-plannenboek
Bij de workshop wordt het STIPE Plannenboek gebruikt. Het plannenboek geeft informatie, tips, richtlijnen en suggesties voor alles wat komt kijken bij het maken van culturele projecten, social media, cultuureducatie, begroten, het aanvragen van subsidie – en nog veel meer. Dit plannenboek is inbegrepen in de prijs.

Workshopleider
Je krijgt les van Judith Baarsma. Judith werkt vanaf het begin bij het STIPE-team en heeft de afgelopen jaren veel culturele projectplannen beoordeeld en van advies voorzien. Ze heeft ervaring in het fondsenwerven en heeft zitting gehad in commissies ter beoordeling van aanvragen.

Contactpersoon
Elien CusvellerAdviseur Beeldende Kunst en coördinator Keunstwurkplein
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:058-2343435