Menu
Mijn Keunstwurk

Nieuwe Workshop | Van passie naar pitch op woensdag 29 januari

9 januari 2020

Deze workshop is geannuleerd!!

Loop jij met een geweldig idee rond voor de mienskip en wil je jouw idee nog mooier maken? En wil je anderen graag enthousiast maken voor jouw idee en het op een pakkende wijze op hen overbrengen? Dan is de workshop ‘Van passie naar pitch’ iets voor jou! De workshop vindt plaats op woensdag 29 januari bij Keunstwurk en is in samenwerking met Gave Dingen doen.

Je loopt al een tijdje rond met een top idee voor de mienskip en je vertelt al gepassioneerd over je plan. Maar hoe geef je een goede pitch die indruk maakt en blijft ‘plakken’? In deze workshop leer je jouw idee op een leuke en spontane wijze over te brengen. Je leert hoe je de ander naar je kan laten luisteren. In de workshop kijken we gezamenlijk naar de ‘plakfactoren’ om jouw pitch nog beter vorm te geven bij jouw publiek.

De workshop wordt verzorgd door een facilitator van Gave Dingen Doen, dat je waarschijnlijk nog kent van de diverse Greidesessies. Dit betekent veel energie, beweging en enthousiasme. Aan het einde van de avond ga jij met een sterke pitch en nog meer enthousiasme de deur uit!

Contactpersoon
Elien CusvellerAdviseur Beeldende Kunst en coördinator Keunstwurkplein
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:058-2343435