Menu
Mijn Keunstwurk

Online databank Noord-pool bestaat 1 jaar!

26 mei 2016

Precies een jaar geleden werd de databank met professionals die geïnteresseerd zijn in advies- of bestuursfuncties gelanceerd. Doel was cultureel en bestuurlijk talent uit Noord-Nederland zichtbaar te maken voor landelijke culturele adviesorganen en inzicht te geven in de expertise en ervaring van mensen in Noord-Nederland. Dit heeft inmiddels de nodige inschrijvingen en vervulde vacatures opgeleverd.

De online databank bevat een overzicht van professionals uit Drenthe, Fryslân en Groningen die geïnteresseerd zijn in advies- of bestuursfuncties bij landelijke adviesraden en fondsen in de culturele sector. Cultureel en bestuurlijk talent uit het noorden met interesse in deze functies kan zich op de site aanmelden. Daarnaast toont Noord-pool actuele vacatures bij landelijke adviesraden en fondsen.

Heb jij je al ingeschreven?
Ben je geïnteresseerd in een advies- of bestuursfunctie in de culturele sector? Dan kun je je aanmelden via www.noord-pool.nl. Of neem contact op met Marianne Hofstra van Keunstwurk: m.hofstra@keunstwurk.nl /058-2343434.

Hoe werkt Noord-pool?
Noord-pool brengt informatie samen, maar bemiddelt niet. Adviesraden en fondsen kunnen in de databank zoeken naar professionals en zelf geschikte kandidaten benaderen. Professionals kunnen rechtstreeks reageren op vacatures. Ook het actualiseren van gegevens is aan de kandidaten zelf.

Platform voor Groningen, Drenthe en Fryslân
Noord-pool is opgezet door Keunstwurk, Kunst & Cultuur Drenthe en de Kunstraad Groningen. Het initiatief wordt gefinancierd door de gemeenten Groningen en Leeuwarden en de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen.