Menu
Mijn Keunstwurk

Tijd voor Talent nu ook in Leeuwarden

16 juli 2019

Kunstkade en Keunstwurk slaan de handen ineen om een impuls te geven aan de ontwikkeling van cultureel aanbod voor 65-plussers in Leeuwarden.

Net als in de provincie Friesland heeft ook Leeuwarden te maken met ingrijpende veranderingen wat betreft de verhouding jongeren versus ouderen. We kunnen niet om de vergrijzing heen. Veel kunstprofessionals in Leeuwarden richten zich relatief weinig op de 65-plussers. In 2016 is Keunstwurk begonnen met een 2-jarig project Tijd voor Talent. Voor meer informatie hierover, kijk op http://www.tijdvoortalent.frl/

Kunstkade wil haar aanbieders in samenwerking met Keunstwurk – Tijd voor Talent, nu een mogelijkheid geven deze sector te verkennen en hierin je kansen in te ontdekken. Misschien ben je al geïnteresseerd om te gaan werken met ouderen of ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die dit project je kan bieden als cultureel ondernemer. Wie weet heb je al een plan liggen…dan kan dit het moment zijn dit verder uit te werken.

Donderdag 12 september is er een introductie/informatieochtend voor Tijd voor Talent in Leeuwarden. Mocht je na de informatieochtend geïnteresseerd zijn om te gaan werken met ouderen, dan kun je vervolgens doorstromen naar de studiedag op donderdag 19 september. Zie hieronder voor de praktische gegevens:

Informatieochtend donderdag 12 september
Tijd 10:00 uur – 12:00 uur
Studiedag donderdag 19 september
Tijd 9:30 uur – 16:00 uur
Locatie Schavernek 9f in Leeuwarden (het oude Kunstkade pand)
Voor wie leden van Kunstkade
Aanmelden vóór 10 september via: Marjan.bruinsma@kunstkade.nl of info@kunstkade.nl
Voor meer informatie mail: l.fokkema@keunstwurk.nl (Lummie Fokkema, projectleider Tijd voor Talent in Leeuwarden)
Contactpersoon
Lummie FokkemaAdviseur Stipe
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:06 48886051