Menu
Mijn Keunstwurk

Oproep artiesten en impresariaten enquête Boekingskrant Fryslân

29 juni 2020

In verband met de coronacrisis heeft Keunstwurk besloten om de mei/juni-editie van de Boekingskrant Fryslân te laten vervallen. In plaats daarvan nemen we de tijd om samen met de artiesten/impresariaten na te denken over hoe we dingen kunnen verbeteren door middel van een enquête. Hiermee hopen wij een volledig en actueel beeld te krijgen van de kijk van artiesten/impresariaten op de Boekingskrant Fryslân en op wat eventueel anders (beter) kan.

Fryslân telt een groot aantal kleine(re) podia, deels als zelfstandige (theater)organisatie en deels als onderdeel van bijvoorbeeld een sociaal-cultureel centrum, dorpshuis, culturele commissie etc. De podia vervullen verschillende functies en zijn daarmee van grote waarde.

Met de digitale Boekingskrant Fryslân, die in januari, mei/juni en september verschijnt, brengen we het actuele en gevarieerde aanbod aan podiumkunsten onder de aandacht van de programmeurs en programmacommissies van de kleine(re) podia. Daarbij proberen we tevens aan te sluiten op de speciale interesse vanuit o.a. de zorgsector en het onderwijs.

Deelname enquête
Heb je de mail met informatie over de enquête niet ontvangen en wil je als artiest of impresario toch graag jouw mening geven? Stuur dan een e-mail naar h.speulman@keunstwurk.nl om toegang te krijgen tot de enquête. Invullen kan t/m zondag 9 augustus.

Contactpersoon
Hink SpeulmanCoördinator Provinciale Prijzen, medewerker Stipe & Donatie op Locatie
Werkdagen:ma, do
Telefoon:058 234 34 75