Menu
Mijn Keunstwurk

Oproep | Dwars door de Winter – Breng jouw kunst(en) in beeld

24 november 2020

Zorg jij voor wat beleving in de wintermaanden? Met een betoverend huiskamerconcert of een warm wintergedicht? Een stoere dansmix of een zinderende monoloog? Keunstwurk brengt jouw kunst(en) bij de mensen thuis met Dwars door de Winter.

Dwars door de Winter
Met Dwars door de Winter posten we iedere week een korte video waarin we creatieven, die actief blijven op het gebied van amateurkunst, een podium geven. En die daarbij de RIVM-maatregelen zo weten toe te passen dat zij een inspirerend voorbeeld kunnen zijn voor anderen.

Alle kunstdisciplines
Alle kunstdisciplines kunnen meedoen, dus ook jouw muziek- of toneelvereniging, dansschool, schilder-, film of dichtclub. Maar ook als solist mag je jouw kunst(en) delen. Het hoeft geen optreden te zijn. Het kan ook een fragment van een repetitie of een cursusavond zijn of een korte demonstratie.

Laat zien dat je Dwars door de Winter gaat
Wij delen je video en slepen Fryslân door de winter! De Dwars door de Winter-serie speelt in de wintermaanden: december 2020, januari en februari 2021.

Meedoen?

Maak een korte video van 2 minuten en stuur het op naar: communicatie@keunstwurk.nl. Je kunt je video tot vrijdag 8 januari 2021 inleveren. Richtlijnen van de video.

Contactpersoon
Lummie FokkemaAdviseur Stipe
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:06 48886051