Menu
Mijn Keunstwurk

Keunstwurk x Uit in Huis

4 september 2019

Tijdens ‘Uit in Huis’ op zondagmiddag 8 september trekt Keunstwurk tijdelijk in bij De Harmonie en Neushoorn met twee bijzondere showcases. In De Harmonie laten we je vanaf 13.15 uur kennismaken met onze opleiding Regisseur Amateurtheater en in Neushoorn kun je vanaf 16.00 uur een performance bijwonen van Fulkaan, ons talentontwikkelingsprogramma voor jonge muzikanten, zangers, dansers en acteurs. Uit in Huis is de opvolger van het UITfestival.

In De Harmonie maak je op een interactieve manier kennis met de opleiding Regisseur Amateurtheater. Op drie momenten kun je een korte scène bijwonen en vervolgens kennismaken met huidige deelnemers en de opleidingscoördinator. Actuele info vind je in het evenement op Facebook.

De opleiding Regisseur Amateurtheater stoomt je klaar voor het regisseursvak aan de hand van verschillende modules zoals dramaturgie, acteren van een personage en coaching + overdracht. Uiteindelijk kun je na het volgen van deze opleiding zelfstandig een voorstelling maken met amateurs.

Dezelfde middag presenteert Fulkaan in Neushoorn het eindresultaat van een intensieve summer school vol masterclasses en cross-overs. Tijdens de recent gehouden Fulkaan Simmer Akademy hebben 75 Friese talenten hun podiumskills naar een hoger niveau gebracht. Dankzij masterclasses van Broken Brass Ensemble, Krystl, Wij Zijn Dox en nog veel meer topdocenten, stegen jonge muzikanten, dansers, acteurs en zangers boven zichzelf uit tijdens de eindpresentatie.

Een deel van de talenten trok Shakespeare-klassieker De Storm een strak urban jasje aan en remixte het tot een moderne performance. Meer informatie vind je in het evenement op Facebook.

Ben jij erbij?

Praktische informatie

Datum Zondagmiddag 8 september 2019
Kennismaken met opleiding Regisseur Amateurtheater Om 13.15, 14.15 & 15.15 uur
Locatie In de Van der Eems zaal 1 + 2 van De Harmonie
Performance Fulkaan Van 16.00 tot 16.30 uur
Locatie Fulkaan In de Grote Zaal van Neushoorn
Contactpersoon
Folkert KustersAdviseur Communicatie
Werkdagen:ma, di, do
Telefoon:058 234 34 87