Menu
Mijn Keunstwurk

Zing mee in het virtuele koor van SAKO en Fulkaan

14 april 2020

Wil jij ook blijven zingen in deze tijden van binnen blijven? SAKO Friesland en Fulkaan hebben hier iets op bedacht en beginnen een virtueel koor. Ze willen jou als zanger/zangeres, al dan niet in koorverband, graag uitnodigen collectief (digitaal) mee te zingen. Smeer je keel, oefen je partij en zingen maar!

Het idee is eenvoudig: je zingt thuis je partij in en neemt dit op met audio én video. Van alle inzendingen maken we een video van één groot online koor.

Het gekozen nummer is ‘See You Again’ van Charlie Puth. Dit staat symbool voor het moment waarop de maatregelen rondom het coronavirus worden opgeheven en we elkaar weer kunnen zien.

Instructie
Op de website van Fulkaan staat een uitgebreide instructie. Je vindt hier de guide tracks, de benodigde bladmuziek en een voorbeeldvideo zodat je thuis kunt oefenen. Je kunt je zangstuk thuis inzingen en filmen via telefoon, tablet, laptop of camera (liggend formaat!). Lever je video via de website van Fulkaan in bij de video-editor en de geluidsman. Zij maken van het geluid en beeld één geheel.

Inleveren
De deadline voor inleveren is verlengd tot vrijdag 8 mei om 17.00 uur.


Sako staat voor samenwerkende korenorganisaties Friesland. Door evenementen en cursussen te organiseren brengt Sako nieuwe impulsen in de Friese zangwereld. Fulkaan is talentontwikkelaar voor HaFaBra in Friesland. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen.

Contactpersoon
Gerda RoordaCoördinator Cultuurparticipatie
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:058 234 34 13