Menu
Mijn Keunstwurk

Save the date: presentatie NEO kans-project

14 september 2022

Het project NEO zette in 2018 muzikaal Fryslân in de schijnwerpers. Het project heeft in 2020 in een kleinere en aangepaste vorm een vervolg gekregen: NEO Kans. In drie aangewezen regio’s in Friesland is er gekeken hoe met muziek als middel de kwetsbare en beperkte jongeren meer perspectief geboden kon worden.

NEO Kans zocht daarin de samenwerking op met bestaande instanties en initiatieven (Opus3, ’t Stationnetje e.a.), maar initieerde ook zelf acties en impulsen. Het project heeft o.a. geresulteerd in muzikale workshops, kennismakingslessen, coaching en nieuwe connecties tussen doelgroep en organisaties/verenigingen. Tijdens en na deze projecten zijn de jongeren bevraagd over hun bevindingen en ervaringen.

Op 26 november worden resultaten (van de interviews) gedeeld en wordt er een inkijkje gegeven in de stappen die er afgelopen periode gemaakt zijn. Dit zal gebeuren op een mooie locatie in de provincie: LOFT in Boksum. Houd de datum vrij; meer informatie over het programma volgt begin oktober!