Menu
Mijn Keunstwurk

Serie debatten op het snijvlak kunst, cultuur en maatschappij

6 april 2017

Keunstwurk organiseert, in overleg met onder andere De Reis, LF 2018, de Provincie Fryslân en De Moanne, een serie debatten op het snijvlak van kunst, cultuur en maatschappij. Deze debatten zullen op de woensdagavonden plaatsvinden, deels samen met ‘Dwarskijkers’-lezingen in het kader van De Reis.

Noteer de volgende data alvast in je agenda. Meer informatie volgt nog.

Woensdag 28 juni 2017
Het veranderingsproces in de creatieve sector in Fryslân en Noord-Nederland. Hoe staat het ervoor met de creatieve industrie? Wat zijn de ontwikkelingen en welke kansen biedt dat? In samenwerking met CCNN (Creative Council Noord Nederland) en Frisian Design Factory.

Woensdag 11 oktober 2017
Klaar zijn voor een toekomst waarbij zelfredzaamheid van de burger voorop zal komen te staan. Wat vraagt dat van onder andere het onderwijs maar ook van de samenleving? Welke eigenschappen heeft een burger (straks) nodig om zich staande te houden?

Woensdag 13 december 2017
Wat is de waarde en kwaliteit van ‘rust’? Slow… is in opkomst, als tegenhanger van de 24-uurs economie. Wat kan daarbij de toegevoegde waarde zijn van kunst? De kunst van de rust – de rust die bij uitstek nog zo te vinden is in Fryslân.

Tijden en locaties zullen nog bekend worden gemaakt!