Menu
Mijn Keunstwurk

Spreekuren voordekunst

9 november 2015

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Op maandag 7 december organiseert Keunstwurk in samenwerking met Voordekunst spreekuren over crowdfunding voor belangstellende kunstenaars en creatievelingen uit Friesland.

Hoe werkt voordekunst?
Op www.voordekunst.nl kunnen mensen hun project aanmelden voor crowdfunding. Voordekunst richt zich op kunst en cultuur in de breedste zin van het woord. Van professioneel tot amateur, van individu tot instelling. Donateurs kunnen via de website direct en gemakkelijk bijdragen aan het project van hun keuze. Met kleine en grote donaties van particulieren en bedrijven zijn via voordekunst al meer dan 1200 projecten succesvol gefinancierd.

Sinds 2014 is Keunstwurk partner van voordekunst met als doel het platform onder de aandacht te brengen bij de creatieve sector in Friesland. We stimuleren de initiatieven die in het kader van Leeuwarden2018 ontwikkeld worden om gebruik te maken van voordekunst, om de financiering uit de gemeenschap te halen.

Spreekuren Voordekunst
Op maandag 7 december komen Kristel Casander en Marijn Schlundt Bodien van voordekunstn Leeuwarden voor individuele spreekuren. Heeft u al een concreet project of behoefte aan een individueel gesprek met voordekunst? Kunstenaars die meer willen weten over crowdfunding gerelateerd aan een kunst/cultuur project, kunnen gebruik maken van het spreekuur. Tijdens de gesprekken probeert het team van voordekunst alle vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Voor de gesprekken wordt een half uur ingepland, er zijn geen kosten aan verbonden.

De geplande informatiebijeenkomst in de avond is afgelast. Voordekunst neemt telefonisch contact op met de mensen die zich hier voor opgegeven hebben. 
Voor vragen kunt u contact opnemen met Rozemarijn Strubbe via Rozemarijn.Strubbe@keunstwurk.nl

Wat spreekuur voor kunstenaars en creatieven met vragen betreffende crowdfunding voor een kunst / cultuur / erfgoedproject
Wanneer maandag 7 december 2015
Tijd 30 min. per gesprek tussen 14.00 en 17.30 uur (voorkeurstijd aangeven is mogelijk)
Wie Kristel Casander en Marijn Schlundt Bodien van voordekunst leiden het spreekuur
Waar Keunstwurk, Wissesdinger 1, Leeuwarden