Menu
Mijn Keunstwurk

Spreekuur regiomakelaar Mondriaan Fonds bij CBK Emmen

11 februari 2020

Onze adviseur beeldende kunst, Andrea Möller, houdt voor het Mondriaan Fonds dit keer spreekuur in Emmen. De spreekuren zijn bedoeld voor iedereen uit Noord Nederland. Mocht deze middag je niet goed uitkomen, het is ook mogelijk om elders op een andere datum een afspraak met haar te maken.

27 februari 2020 tussen 13:00 en 17:00 uur

voor kunstenaars, initiatiefnemers, musea, overheden, opdrachtgevers

Op donderdagmiddag 27 februari a.s. zit de regiomakelaar van het Mondriaan Fonds bij De Fabriek klaar om je projectplannen, ambities, artistieke wensen en toekomstvisies te bespreken.

Ben je toe aan een werkbijdrage voor jong of bewezen talent? Wil je opdracht geven aan kunstenaars om werk te maken voor een locatie of evenement? Heb je plannen voor een expositie op het gebied van cultureel erfgoed en/of beeldende kunst? De regiomakelaar Noord van het Mondriaan Fonds heeft een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs uit de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen. Graag adviseert zij over de subsidiemogelijkheden van het fonds en helpt je op gang met een aanvraag. De regiomakelaar weet de weg bij het fonds in Amsterdam en kan helpen om een goede aanvraag bij het goede loket te krijgen. https://www.mondriaanfonds.nl/activiteit/regiomakelaars/regio-noord-andrea-moller/

Loop je dus met ideeën of plannen, in welk stadium dan ook, maak een afspraak en kom sparren met de regiomakelaar!

Wat?                Spreekuur met regiomakelaar Noord van het Mondriaan Fonds
Waar?              CBK Emmen, De Fabriek – Ermerweg 88b, Emmen
Wanneer?       Donderdag 27 februari 2020 tussen 13:00 en 17:00 uur

Aanmelden voor het spreekuur kan rechtstreeks bij Andrea Möller: a.moller@mondriaanfonds.nl. Zij neemt vervolgens contact met je op om het gesprek in te plannen.

Volg de regiomakelaar ook hier:
https://www.facebook.com/Regiomakelaar-Noord-Mondriaan-Fonds-886240484856843/