Menu
Mijn Keunstwurk

Spreekuur regiomakelaar Mondriaan Fonds bij Keunstwurk

28 maart 2019

Heb je projectplannen en ben je als kunstenaar toe aan een werkbijdrage voor jong of bewezen talent? Of wil je opdracht geven aan kunstenaars om werk te maken voor een locatie of evenement? Dan is er op donderdag 11 april gelegenheid om dit te bespreken met Andrea Möller.

Als regiomakelaar Noord van het Mondriaan Fonds heeft zij een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs uit de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen. Graag adviseert zij over de subsidiemogelijkheden van het fonds en helpt je op gang met een aanvraag. De regiomakelaar weet de weg bij het fonds in Amsterdam en kan helpen om een goede aanvraag bij het juiste loket te krijgen.

Een andere taak van de regiomakelaar is het signaleren van nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed. De houdt in dat de regiomakelaar klaarstaat voor kunstenaars, instellingen, overheden en opdrachtgevers voor concepten, projectideeën en/of vragen.

Loop je met ideeën of plannen, in welk stadium dan ook, of heb je tips voor activiteiten en initiatieven die absoluut de aandacht verdienen? Neem dan contact op!

Aanmelden
Aanmelden kan rechtstreeks bij Andrea Möller via: a.moller@mondriaanfonds.nl. Zij neemt contact met je op voor een gesprek. Schikt het je niet op 11 april? Dan is het ook mogelijk om afspraken op andere data te plannen.

Praktische informatie

Waar? Keunstwurk, Wissesdwinger 1 in Leeuwarden
Wanneer? Donderdag 11 april 2019 tussen 13.00 en 17.00 uur