Menu
Mijn Keunstwurk

Aankondiging spreekuur regiomakelaar Mondriaan Fonds

9 februari 2023

– voor kunstenaars, initiatiefnemers, musea, overheden, opdrachtgevers –

15 februari 2023 tussen 13:00 en 17:30 uur

Wil je opdracht geven aan kunstenaars om werk te maken voor een locatie of evenement? Heb je plannen voor een expositie op het gebied van cultureel erfgoed en/of beeldende kunst? Ben je als professioneel beeldend kunstenaar, beginnend of ervaren, toe aan nieuwe stappen in je werk – een project, uitbreiding van je oeuvre, vergroting van je zichtbaarheid, onderzoek of experiment? Kijk dan hoe het Mondriaan Fonds je kan steunen.

Om je te informeren over de mogelijkheden bij het Mondriaan Fonds zit op woensdag 15 februari regiomakelaar Andrea Möller voor je klaar bij Keunstwurk in het Stationskwartier te Leeuwarden.

De regiomakelaar Noord van het Mondriaan Fonds heeft een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs uit de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen. Graag adviseert zij over de subsidiemogelijkheden van het fonds en helpt je op gang met een aanvraag. De regiomakelaar weet de weg bij het fonds en kan helpen bij het vinden van de juiste regeling. https://www.mondriaanfonds.nl/over-het-fonds/organisatie/regiomakelaars/

Loop je dus met ideeën of plannen, in welk stadium dan ook, maak een afspraak!

Informatie

Wat? Spreekuur met regiomakelaar Noord van het Mondriaan Fonds
Waar? Stationskwartier, Snekertrekweg 1, Leeuwarden
Wanneer? Woensdag 15 februari 2023 tussen 13:00 en 17:30 uur

Aanmelden voor het spreekuur kan rechtstreeks bij Andrea Möller: andrea.moller@mondriaanfonds.nl. Zij neemt vervolgens contact met je op om het gesprek in te plannen.

Volg de regiomakelaar ook hier: https://www.facebook.com/Regiomakelaar-Noord-Mondriaan-Fonds-886240484856843/

Contactpersonen
Hannah StienstraJunior adviseur Beeldende Kunst
Werkdagen:wo, do
Telefoon:058-2343435
Milena BleeksmaAdviseur Beeldende Kunst
Werkdagen:wo
Mobiel:06-20244447