Menu
Mijn Keunstwurk

Stand van zaken | kunst & design in Fryslân

4 mei 2020

Het zijn bijzondere en ook moeilijke tijden. Zorgen over gezondheid en werk tijdens deze coronacrisis vormen een grote uitdaging. Waar we kunnen, willen we je graag extra ondersteunen.

We zijn hard bezig de geplande activiteiten/workshops van dit voorjaar op een andere manier vorm te geven. Daarnaast zijn we vanuit huis goed bereikbaar via mail, telefoon en videobellen om vragen te beantwoorden en ideeën uit te wisselen.

Mocht je op zoek zijn naar meer informatie over landelijke ondersteuning kijk dan ook even op onze website. Hier vind je onder andere een artikel met een inventarisatie van meld- en informatiepunten.

Kunst in Fryslân
Sinds kort hebben we een Instagramkanaal: Kunst in Fryslân. Op deze plek delen we actuele beelden van kunst en design in Fryslân. Een fijne afleiding naast al het coronanieuws. We willen je graag uitnodigen om samen met ons beelden te delen. Bijvoorbeeld beelden van je atelier/werkplaats, (nieuw) werk of iets wat je inspireert. Doe dit met #kunstinfryslan, zodat we samen een mooie stroom kunst en design creëren.

Instagram Live
Binnenkort gaan we experimenteren met Instagram Live. Via het bovengenoemde kanaal kun je dan realtime met ons in gesprek: een soort online vragenuurtje.


CONTACT

Elien Cusveller, beeldende kunst: e.cusveller@keunstwurk.nl (058-2343435)
Andrea Möller, beeldende kunst: andrealeeuwarden@gmail.com (058-2343436)
Roelof Koster, design: r.koster@keunstwurk.nl (058-2343454)

Op werkdagen zijn we telefonisch goed te bereiken tussen 10.00 en 12.00 uur.