Menu
Mijn Keunstwurk

Stipe adviesloket | Zzp-regeling fonds cultuurparticipatie

30 maart 2021

Het Stipe Adviesloket is er voor iedereen die wil sparren over planvorming, financiering en monitoring.

In de maand april wijzen we je graag op de ZZP-regeling van het Fonds Cultuurparticipatie om jezelf te ontwikkelen. Aangezien deze regeling sluit op maandag 31 mei 2021 is er nú werk aan de winkel als je gebruik wilt maken van deze regeling. Ook daarvoor kun je bij het Stipe Adviesloket terecht.

Bij het opzetten van een project kom je vast wel eens dingen tegen waarvan je niet zo goed weet hoe je het moet aanpakken. Het Stipe-team denkt met je mee over financiering, geeft feedback op jouw projectplan en legt uit hoe je de impact van je project kan meten. Een advies van het Stipe-team is gratis.

Op het aanmeldformulier geef je je voorkeursdatum en tijdstip aan. Als je liever op een ander moment afspreekt, kan dat ook. We vragen je voorafgaand aan de afspraak je projectplan toe te sturen zodat de Stipe-adviseur zich goed kan voorbereiden.

Het Stipe-team
Het Stipe-team bestaat uit Judith Baarsma en Lummie Fokkema. Beide hebben veel ervaring in het ontwikkelen van culturele projecten voor mienskip, kunst & maatschappij en professionele kunst. Zij delen deze kennis graag met jou.

Contactpersonen
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:06 48497086
Lummie FokkemaAdviseur Stipe
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:06 48886051