Menu
Mijn Keunstwurk

Super-early-bird-tarief Summer Academy 2020

26 september 2019

Tijdens de Fulkaan Summer Academy, een leuke en intensieve week aan het einde van de zomervakantie, leer je (nog) beter je instrument te beheersen, zingen, spelen en/of dansen. Je kunt je nu al tegen een super-early-bird-tarief inschrijven voor de Fulkaan Summer Academy van 2020!

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Heb je minstens 4 jaar les in het bespelen van een blaas- of slagwerkinstrument? Ben je een ervaren danser, zanger of acteur? Wil je nóg beter worden?

Lijkt het je leuk om samen met andere disciplines in een korte tijd een voorstelling te maken? Iedereen laat hierbij z’n eigen talent laat zien. Je hoeft als saxofonist dus niet te gaan dansen, tenzij je dat graag wilt natuurlijk.

In de ochtend krijg je masterclasses van vakdocenten, ‘s middags werk je samen aan een professionele productie die jullie presenteren in De Lawei.

Praktische informatie

Data 10 t/m 15 augustus 2020
Locatie Schouwburg De Lawei, Drachten
Dagen Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Woensdag Vrij
Tijden Van 9.30 tot 16.00 uur
Lunch Wordt verzorgd
Eindpresentatie Zaterdag 15 augustus; voor ouders, vrienden en belangstellenden.
Inschrijfkosten € 75,- (superearlybird-tarief)

Fulkaan is talentontwikkelaar voor HaFaBra in Friesland. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen. Bij de jaarlijkse 5-daagse Summer Academy doen jonge muzikanten, zangers, dansers en acteurs waardevolle les-, podium- en levenservaring op.

Contactpersoon
Peter ReenAdviseur Muziek
Telefoon:058 234 34 10