Menu
Mijn Keunstwurk

Uurcultuur nog een jaar!

23 mei 2013

De nieuwe programmering is het afgelopen jaar zo in de smaak gevallen, dat we daarom een aantal voorstellingen in reprise nemen. Hieronder kunt u alvast lezen wat collega’s van de voorstellingen vonden.

Groep 7&8:  Jongen en Yo
“Deze voorstelling in Sint Anna was zeer de moeite waard. Ik heb met veel plezier naar de voorstelling gekeken, maar ik niet alleen. Alle leerlingen die deze voorstelling bekeken, waren loei-enthousiast ! Ik vind het een prestatie dat iemand in staat is om anderhalf uur kinderen gebiologeerd te laten luisteren, kijken en meedoen. Items als leven in een rijke stad als een arme luis, hiphopcultuur en wat ermee samenhangt, uitleg over het ontstaan van een getto waren onderwerpen waarover in de groep uitvoerig is gesproken. En best diepgaand ! Zeer de moeite waard, wat zeg ik …. onmisbaar.”

Groep 5&6: 7 in 1 Klap 
“Het was een erg leuke voorstelling. Dit vonden de kinderen ook. Het stuk was humoristisch en lag dichtbij de belevingswereld van de kinderen. Zeker een aanrader!”

Groep 3&4:  De Boomhut
”Afgelopen week hebben ik en de kinderen van groep 3 en 4 ontzettend genoten van deze voorstelling. Zou hem zeker aanraden bij een ieder! Mijn complimenten voor het verhaal, het spelen en de interactie tussen spelers en kinderen!”

Groep 1&2:  Woeste Willem
“De leerlingen hebben het er nog elke dag over, en ze pakken het boek ook steeds om voor te lezen. Ouders vragen om de titel van het boek. Een leerling heeft een rode veter in haar schoen gemaakt. Ook heb ik een mooie tekening voor Woeste Willem van een leerling gekregen, dan krijgt Woeste Willem ook eens post.”

Eerste winnaars krijgen 25% korting
Uurcultuur bestaat dit jaar 25 jaar. We sluiten ons jubileumjaar daarom af met 25% korting voor elke school die de 25e leerling, de 250e leerling de 2.500e leerling en de 25.000e leerling aanmeldt. Tot nu toe zijn er al meer dan 2500 aanmeldingen en hebben we al drie winnaars:

25e        leerling : OBS Driezum uit Driezum
250e      leerling: KBS De Reinbôge uit Burgum
2.500e   leerling: CBS Fundamint uit Hallum

Wie wint de 25.000e aanmelding? Op www.uurcultuur.nl kunt u zich inschrijven voor het nieuwe schooljaar. Inschrijven kan tot 1 juni 2013. U vindt op de site ook lesmateriaal en filmpjes.