Menu
Mijn Keunstwurk

De Verdwaalatlas is er!

20 juni 2022

Foto: Marc de Fotograaf

Voor iedereen die op een optimistische en daadkrachtige wijze aan de slag wil met de toekomst bracht Arcadia de Verdwaalatlas uit! De atlas staat vol nieuwsgierig makende onderzoeksvragen en inspiratie. Met verrassende en praktische opdrachten ga je samen met kinderen, jongeren, ouders, grootouders en de mienskip aan de slag.

Gemaakt door Anne Graswinckel en Jelle F. Post, geïnspireerd door de kunstenaars die Arcadia bevolken.

De eerste recensies zijn al binnen:
‘Prachtig boek. Waardevolle input voor het onderwijs.’ – José Middendorp, Lector Opvoeden en (op)leiden naar duurzaam en democratisch samenleven NHLStenden
‘Ben blij en dankbaar voor zoveel moois. Elke pagina is een uitnodiging de rijkdom van de wereld te zien, voelen, maken…’ – Merlijn Twaalfhoven, componist en oprichter van The Turn Club

De Verdwaalatlas kost €19,50 ex. €4,80 verzendkosten.
Scholen in Friesland krijgen de Verdwaalatlas en bijbehorende onderzoekboekjes kado en betalen alleen administratie- en verzendkosten (€8,50).

Wist je dat het Cultuureducatiefestival voor leerkrachten en docenten in het PO & VO, ICC’ers, (bovenschoolse) directeuren en kunstvakdocenten op donderdag 22 september ook geïnspireerd is op de Verdwaalatlas?

Contactpersonen
Anne GraswinckelAdviseur Innovatie
Telefoon:058 234 34 74
Jildou TjoelkerSenior Creatief Producent
Werkdagen:wisselend