Menu
Mijn Keunstwurk

ZZP Salon | Cultuur in het sociaal domein op 9 maart

30 januari 2020

Op maandagmorgen 9 maart organiseert Keunstwurk weer een ZZP Salon voor zzp’ers in de culturele sector. Een ‘meet-up’ vol informatie, inspiratie en mogelijkheden om te netwerken. Ditmaal is er aandacht voor zzp’ers die werken in het sociaal domein, met groepen uit de samenleving die niet of minder in contact komen met cultuur.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan ouderen, mensen in de zorg, minderheidsgroepen en inclusiegroepen. Momenteel is er veel aandacht voor deze doelgroepen en meerdere fondsen en overheden zien in culturele projecten een belangrijke rol weggelegd voor de verbinder, aanjager en inspirator. Dit levert ook werk op voor de zzp’ers in de culturele sector. Maar hoe bereik je deze doelgroepen? En wat zijn goede manieren om met deze doelgroepen te werken?

Programma
De ochtend staat in het teken van het werken met een cultureel project in het sociaal domein. We starten met een optreden van een voorbeeldproject gevolgd door een nabespreking. Vervolgens is er een interactief gedeelte met een oefening in het opzetten van een cultureel project in deze sector. Afsluitend staan we stil bij een nieuwe landelijke subsidieregeling van het Fonds voor Cultuurparticipatie ‘Samen cultuurmaken verbreden‘, die loopt van 2020 tot en met 2024.

Na afloop is er ruimte om bij het buffet je eigen broodje te smeren.

Aanmelden
Meld je nu aan. Dit kan tot 5 maart.

Praktische informatie

Datum Maandag 9 maart 2020
Tijd Van 10.00 tot 12.30 uur (inloop is vanaf 9.45 uur)
Locatie Nummer 39, Voorstreek 39 in Leeuwarden
Prijs Gratis

De ZZP Salon is een terugkerende bijeenkomst voor ZZP’ers in de kunst- en cultuursector, met een knipoog naar de ‘literaire salons’ van weleer.

Contactpersoon
Luuk EisemaAdviseur Theater, Studieleider Regieopleiding
Werkdagen:di
Telefoon:058 234 34 42