Mijn Keunstwurk

Kultuerfilter

Soort
Cultuureducatie
Website
www.kultuerfilter.nl
Partners

Kultuerfilter is de website voor cultuureducatie in en over Friesland. De website richt zich op het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Voor hen wordt informatie over het onderwijs in kunst, cultuur, media en erfgoed bijeengebracht.

  • Inspireren tot kwalitatief goed onderwijs en andere educatieve activiteiten in en over kunst, media en erfgoed in Friesland
  • Het bieden van een overzicht van de actuele ontwikkelingen en activiteiten op het gebied van cultuureducatie in en over Friesland
  • Kultuerfilter speelt een centrale rol bij KEK2

Aanleiding
De website is opgestart in 2009 vanuit een initiatief van een aantal grote culturele partijen in Friesland. Vanaf 2013 is Keunstwurk als beheerder verder gegaan met de website om meer vraaggestuurd te kunnen functioneren. De inhoud van www.kultuerfilter.nl wordt in samenwerking met een groot aantal culturele partijen bepaald.

Waar werken we naartoe?
Passie, inspiratie, kwaliteit en overzicht. Het hoofddoel van Kultuerfilter is inspireren tot kwalitatief goed onderwijs en andere educatieve activiteiten in en over kunst, media en erfgoed in Friesland.