Menu
Mijn Keunstwurk

Talentontwikkeling

Aandacht voor talent

Bij Keunstwurk zetten we ons ervoor in dat ieder talent in Fryslân de kans en mogelijkheid heeft zich optimaal te ontwikkelen. Kwaliteiten moeten naar ieders wens en vermogen zijn in te zetten: in werk en vrije tijd. Daarbij gaat het zowel om talent dat is geborgd binnen de vele verenigingen die Fryslân rijk is, als om talent dat nog ‘onder de radar’ zit, zoals autodidacten.

Daarbij zien we talent niet als ‘ergens in uitblinken’, maar als datgene wat vanzelf lijkt te gaan en wat voldoening oplevert. Dat wat maakt dat de tijd vliegt, en dat je je batterijen oplaadt. Van je talenten krijg je energie. Als je doet wat je blij maakt, als je bezig bent met je talenten, dan bouw je aan veerkracht.

Keunstwurk organiseert en ondersteunt verschillende ontwikkelingstrajecten voor jongeren, waaronder Fulkaan (voor jonge blazers, strijkers, slagwerkers en zangers), Kultuer Kollektyf (voor eigenzinnige jonge makers) en Kunstbende (een creatieve community voor Fashion, Film, Muziek, Taal, DJ, Expo, Dans, Theater en Content Creators). En binnen onze programmalijn Cultuureducatie bieden we onder meer de driedaagse opleiding tot Kindertalentenfluisteraar.

 

Contactpersonen
Renske WijmaProjectleider Fulkaan
Werkdagen:ma & di
Mobiel:0640185916
Harmien VenemaCoördinator Kultuer Kollektyf en Bestuurssecretaris
Werkdagen:ma, di, wo
Telefoon:058 234 34 58
Detsje IJkemaCreatief Producent en Coördinator Kunstbende Friesland
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:058 - 2343404
Froukje GeertsAdviseur Talentgedreven werken
Werkdagen:ma, di, wo
Telefoon:058 234 34 41