Menu
Mijn Keunstwurk

FULKAAN | Blazersclinic Eric Vloeimans (gratis)

Zondag 28 mei 2023
Zondag 28 mei 2023
Locatie
Oranjewoudfestival in Oranjewoud
Website
www.fulkaan.nl
Cursusdata
Zondag 28 mei 2023
Prijs
€ gratis

BLAZERS OPGELET!

Improviserend trompettist en componist Eric Vloeimans komt 28 mei naar Friesland! En jij kan een blazersclinic bij hem volgen. Hoe gaaf is dat?

Eric studeerde klassiek trompet aan het Rotterdams Conservatorium en volgde daar later de jazzopleiding. In de Verenigde Staten volgde hij lessen bij Donald Byrd en maakte hij deel uit van de bigbands van Frank Foster en Mercer Ellington. Zijn motto is: ‘Ik maak muziek voor miljoenen, maar die heb ik nog niet allemaal bereikt’.

Praktische informatie

28 mei volg je van 14.00 uur tot 17.00 uur de clinic op het Oranjewoud Festival, waarna je ’s avonds van 18.30 uur tot 19.00 uur alles wat je geleerd hebt mag showen op één van de podia op het festival. Ben jij een getalenteerde blazer en heb je minimaal 4 jaar speelervaring? Meld je dan aan voor deze toffe workshop!

Wil je na het optreden genieten van de andere acts op het festival? Als deelnemer van de clinic betaal je per festivalconcert €2,50 entree!

Praktische informatie

Voor wie voor getalenteerde blazers met minimaal 4 jaar speelervaring van 12 tot 22 jaar
Datum zondag 28 mei 2023
Tijden 14:00 - 17:00 uur
Locatie Oranjewoudfestival in Oranjewoud
Kosten gratis

Talentontwikkeling

Fulkaan is onderdeel van Keunstwurk, het is de talentontwikkelaar voor jonge musici in Friesland: van hafabra – harmonie, fanfare, brassband – tot klassieke ensembles en popbandjes. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen om op een ongedwongen en constructieve manier hun talent te vergroten.

Contactpersoon
Renske WijmaProjectleider Fulkaan
Werkdagen:ma & di
Mobiel:0640185916