Menu
Mijn Keunstwurk

It Bûtenboarterswykein 2023

zaterdag 8 juli & zondag 9 juli 2023
zaterdag 8 juli & zondag 9 juli 2023
Locatie
Natuurgebied It Bûtenfjild bij Feanwâlden op camping De Omleiding
Cursusdata
Zaterdag 8 juli & zondag 9 juli 2023
Prijs
€ 95,-

Keunstwurk presenteert een bruisend weekend speciaal voor (semi-)professionals van álle leeftijden die werkzaam zijn in het (amateur) theaterveld van Fryslân! Bomvol masterclasses, netwerk, diverse activiteiten en nostalgie naar het schoolkamp van vroeger.

Ben je werkzaam in het (amateur) theaterveld van Fryslân en op zoek naar mogelijkheden om jezelf bij te scholen, nieuwe inspiratie op te doen en wil je je netwerk verbreden? Wellicht nieuwe ideeën laten ontstaan of sparren met iemand over een idee wat je al hebt? En mis jij stiekem ook het ‘schoolkamp-gevoel’ van vroeger?

It Bûtenboarterswykein heeft het allemaal in zich! Zo kun je onder andere masterclasses volgen en leer je andere professionals kennen die werkzaam zijn in het Friese (amateur)theaterveld, steken we in de avond het kampvuur aan, komen de voetjes wellicht van de vloer onder een prachtige sterrenhemel en ontwaken we de volgende ochtend met een heerlijke inspiratiesessie én.. én.. én nog vele andere heerlijke activiteiten!

Een geheel verzorgd weekend (all-inclusive (vega), op je slaapzak/tentje na) met vooral een dosis nieuwe inspiratie om het nieuwe seizoen in te gaan. Meld je nu aan via de onderstaande aanmeldknop en verzeker jezelf van een (camping)plekje (vol is vol).

Binnenkort maken we de masterclass-docenten bekend

Liever niet in een tentje?
Boek dan zelf één van de accommodaties die mogelijk nog beschikbaar zijn via De Omleiding.

Praktische informatie

Voor wie Theaterdocenten, acteurs, regisseurs, scenografen, schrijvers enz. die werkzaam zijn in het (amateur) theaterveld van Fryslân
Data Zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023
Tijden 09:15 (zaterdag 8 juli) tot 13:00 (zondag 9 juli)
Locatie Middenin natuurgebied It Bûtenfjild bij Feanwâlden op de idyllische camping De Omleiding
Kosten € 95,- (All inclusive en geheel verzorgd – Wel zelf tent+slaapspullen mee ?) + je krijgt een factuur, dus de BTW kun je terugvorderen als ZZP’er. WHOOP!
Aanmelden Aanmelden via het aanmeldformulier hier boven (vol is vol)

Vragen of opmerkingen? Mail deze naar Romke Gabe Draaijer & Eline de Vries via theater@keunstwurk.nl of meld je meteen aan via het aanmeldformulier!

Contactpersonen
Romke Gabe DraaijerCultuurverbinder Theater & Dans
Werkdagen:wisselend
Eline de VriesCultuurverbinder Theater & Dans
Werkdagen:wisselend