Menu
Mijn Keunstwurk

It Bûtenboarterswykein

zaterdag 2 juli & zondag 3 juli 2022
zaterdag 2 juli & zondag 3 juli 2022
Locatie
Natuurgebied het Bûtenfjild te Feanwâlden
Cursusdata
zaterdag 2 juli & zondag 3 juli 2022
Prijs
€ 80 (All inclusive en geheel verzorgd; excl. tent+slaapspullen)

Keunstwurk & Iepen DoEk presenteren een bruisend weekend speciaal voor (semi-)professionals van álle leeftijden die werkzaam zijn in het (amateur) theaterveld van Fryslân! Bomvol masterclasses, netwerk, diverse activiteiten en nostalgie naar het schoolkamp van vroeger.

Ben je werkzaam in het (amateur)theaterveld van Fryslân en op zoek naar mogelijkheden om jezelf bij te scholen, nieuwe inspiratie op te doen en wil je je netwerk verbreden? Wellicht nieuwe ideeën laten ontstaan of sparren met iemand over een idee wat je al hebt? En mis jij stiekem ook het ‘schoolkamp-gevoel’ van vroeger? 

It Bûtenboarterswykein heeft het allemaal in zich! Zo kun je onder andere masterclasses volgen van Jochem Stavenuiter (Mime – BAMBIE, NNT, Tryater), Enkidu Khaled (Scèneontwerp-methode – Theater Rotterdam, Kaai Theater Brussel) of Luc van Esch (Performen als spelhouding – Jakop Ahlbom Company), leer je andere professionals kennen die werkzaam zijn in het Friese (amateur)theaterveld, steken we in de avond het kampvuur aan, komen de voetjes wellicht van de vloer onder een prachtige sterrenhemel en ontwaken we de volgende ochtend met een heerlijke inspiratiesessie verdwalen van Anne Graswinckel én.. én.. én nog vele andere heerlijke activiteiten!

Een geheel verzorgd weekend (all-inclusive (vega), op je slaapzak/tentje na) met vooral een dosis nieuwe inspiratie om het nieuwe seizoen in te gaan. Meld je nu aan via de onderstaande aanmeldknop en verzeker jezelf van een (camping)plekje (Er is plek voor 30 en vol is vol).

Liever niet in een tentje?
Boek dan zelf een van de accommodaties die mogelijk nog beschikbaar zijn via De Omleiding. Klik daarvoor hier:  https://www.boerderijdeomleiding.nl/?page_id=867

Praktische informatie

Voor wie Theaterdocenten, acteurs, regisseurs, scenografen, schrijvers enz. die werkzaam zijn in het (amateur) theaterveld van Fryslân
Data zaterdag 2 juli & zondag 3 juli 2022
Tijden 09:15 (zaterdag 2 juli) tot 13:00 (zondag 3 juli)
Locatie Middenin natuurgebied It Bûtenfjild in Feanwâlden op de idyllische Camping De Omleiding.
Kosten €80,- (All inclusive en geheel verzorgd – Wel zelf tent+slaapspullen mee) + je krijgt een factuur, dus de BTW kun je terugvorderen als ZZP’er. WHOOP!
Aanmelden Aanmelden via de aanmeldbutton hierboven
Corona It Bûtenboarteswykein organiseren we conform de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden. Bij het onverhoopt niet doorgaan van het weekend, verplaatsen we het. Kun je deze nieuwe data niet, dan krijg je natuurlijk je geld terug.

Vragen of opmerkingen? Mail deze naar Romke Gabe Draaijer & Eline de Vries (zie contactgegevens hieronder) of meld je meteen aan via het aanmeldformulier! 

Contactpersonen
Romke Gabe DraaijerCultuurverbinder Theater & Dans
Werkdagen:wisselend
Eline de VriesCultuurverbinder Theater & Dans
Werkdagen:wisselend