Menu
Mijn Keunstwurk

Kennismakingsworkshop Koordirigent

Woensdag 7 oktober 2020
Woensdag 7 oktober 2020
Locatie
Rinkelbom, Zwanedrift 2, 8446 KS in Heerenveen
Cursusdata
Woensdag 7 oktober 2020
Prijs
€ 30

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in dirigeren? En zou je je wel eens willen oriënteren om te kijken of het iets voor jou is? Dan is dit je kans! Kom naar de kennismakingsworkshop Koordirigent die Keunstwurk, in samenwerking met SAKO, organiseert op woensdagavond 7 oktober.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • Hoe voelt het om voor een koor te staan?
  • Hoe musiceer je door middel van het koor?
  • Op welke manieren kun je invloed uitoefenen op het koor?

Hierbij zal worden ingezoomd op verschillende concrete vaardigheden die bij het dirigeren van belang zijn zoals houding, dirigeergebaren, repeteren, voorzingen, luisteren en inspireren. De docent is Gerben van der Veen.

Aanmelden
Meld je nu aan. Dit kan tot woensdag 30 september.

In het kader van COVID-19 heeft Keunstwurk een deelnemersprotocol opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem dit protocol van te voren door. Je ontvangt het tevens bij aanmelding met aanvullende richtlijnen, indien van toepassing.

Praktische informatie

Datum Woensdag 7 oktober 2020
Tijd Van 19.30 tot 22.00 uur (inloop is vanaf 19.00 uur)
Locatie Rinkelbom, Zwanedrift 2, 8446 KS in Heerenveen
Prijs € 30,-
Taal De cursus is Nederlandstalig
Aanmelden Kan tot woensdag 30 september

Over docent Gerben van der Veen

Gerben van der Veen genoot zijn opleiding aan de toenmalige MPA te Leeuwarden. Hij studeerde in 1979 af voor orgel (bij Piet Post) en koordirectie (bij Jan Veninga). Hij vervolgde op diverse terreinen zijn studie o.a. bij Jan Eelkema.

Momenteel dirigeert Gerben van der Veen de kamerkoren Con Amore Musica Bolsward en Hortus Vocalis dat hij zelf in 2012 oprichtte. Als initiatiefnemer en artistiek leider bij Collegium Vocale Fryslân en het Noordelijk Koorfestival initieert, organiseert en realiseert hij diverse koorprojecten. Bij Collegium Vocale Fryslân houdt hij zich tevens bezig met het opleiden van koordirigenten en educatie op het gebied van koormuziek.

Contactpersoon
Lummie FokkemaAdviseur Stipe
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:06 48886051