Menu
Mijn Keunstwurk

Webinar | It sil heve! Mar hoe?

woensdag 16 februari 2022 (geannuleerd)
woensdag 16 februari 2022 (geannuleerd)
Locatie
Online via Zoom
Cursusdata
Woensdag 16 februari
Prijs
€ gratis

De persconferentie van gisteravond heeft duidelijk gemaakt dat een groot deel van de onderwerpen hun relevantie verloren hebben vanwege de verdere versoepelingen. Dat is natuurlijk heel goed nieuws, waar wij (en jullie als verenigingen ongetwijfeld ook) erg blij mee zijn. De versoepelingen maken het organiseren van activiteiten van verenigingen een stuk eenvoudiger. Er is weer veel meer mogelijk! 

 

We hebben daarom besloten om het webinar ‘It sil heve! Mar hoe?’ te annuleren. Misschien heb je nog een specifieke vraag naar aanleiding van het webinar? Of wil je alsnog je vraag stellen of met één van onze adviseurs in gesprek over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op: onze adviseurs helpen je graag!


DEZE ACTIEF IS GEANNULEERD

It sil heve! Na weer een lange lockdown mogen verenigingen, sinds de laatste versoepelingen, weer samenkomen. Voor veel verenigingen zal dit heel goed nieuws zijn, maar de heropstart kan tegelijkertijd heel wat vragen, onduidelijkheden en/of moeilijkheden met zich meebrengen.

Hoe start jouw vereniging weer op? Waar loopt jouw vereniging tegenaan? Heb je vragen over de maatregelen die momenteel gelden? Of heb je een inspirerend idee voor collega-verenigingen om je vereniging weer ‘aan de praat’ te krijgen?

Tijdens het webinar ‘It sil heve! Mar hoe?’ onderdeel van de campagne Leve de Vereniging op woensdag 16 februari gaan we in gesprek over dit onderwerp. Adviseurs van Keunstwurk, Sport Fryslân en Doarpswurk zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Maar nog belangrijker, we gaan samen kijken hoe we de vereniging weer opstarten. Inspiratie, kennis en ideeën uitwisselen tussen verschillende verenigingen. We geven een aantal verenigingen het woord om hun creatieve herstart met ons te delen.

Een webinar waar ruimte is om jullie eigen kennis, ervaringen en oplossingen te delen. We bieden bovendien de gelegenheid om vragen vooraf in te sturen. Onze adviseurs zullen hier voorafgaand aan het webinar mee aan de slag, zodat zij jullie nóg beter kunnen adviseren.

Programma

19:30 – Welkom
19:40 – Q&A met adviseurs Doarpswurk, Keunstwurk en Sport Fryslân
20:10 – Koffiepauze
20:15 – Voorbeelden verenigingen
20:45 – Gelegenheid voor vragen
21:00 – Afsluiting

Een inspirerend programma dat je vanuit je luie stoel kan volgen.

Praktische informatie

Voor wie verenigingen en stichtingen in Fryslân
Datum woensdag 16 februari 2022: GEANNULEERD
Tijd van 19:30 tot 21.00 uur
Locatie online via Zoom
Prijs gratis

In het kader van de campagne  Leve de Vereniging organiseren  Sport FryslânDoarpswurk, en Keunstwurk dit webinar om kennis te delen en van elkaar te leren en het verenigingsleven in Fryslân te versterken.

Contactpersoon
Wilbert ZwierCultuurverbinder HaFaBra
Werkdagen:ma, di, wo
Telefoon:06 29628366