Menu
Mijn Keunstwurk

STIPE | Nu gratis greidesessie voor jouw initiatief

Zaterdag 14 september 2019
Zaterdag 14 september 2019
Locatie
Keunstwurk, Yn Blau, Wissesdwinger 1, 8911 ER in Leeuwarden
Cursusdata
Zaterdag 14 september 2019
Prijs
€ Gratis

Herinner jij de Greidesessies van LF2018 nog? Tijdens deze sessies werkten we in co-creatie aan plannen en initiatieven voor de ‘mienskip’. Om net als toen de aandacht te vestigen op mooie ideeën organiseert Stipe de zogenaamde ‘Greidesessies’. Loop jij al een tijdje rond met een mooi plan voor jouw dorp, stad en/of gemeenschap? En wil je dat jouw mooie idee ook daadwerkelijk een project wordt? Meld je dan aan!

Mienskip-projecten hebben een veel grotere kans van slagen wanneer ze ook echt worden gedragen door de mienskip. Wanneer er gedeeld eigenaarschap is voor het project voelen meer mensen zich ermee verbonden. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Tijdens deze co-creatie sessies ga je aan de slag met je eigen plan, maar ook met de plannen van anderen. Samen weet je namelijk meer, ken je veel meer mensen en met elkaar ben je vele malen creatiever, toch?

Werkvorm

We zetten verschillende werkvormen in waarmee we gezamenlijk jouw plan nog gaver, verrassender en origineler gaan maken. Én we gaan ook anderen enthousiast maken om zich aan het plan te verbinden. Zo vergroten we de kans dat het plan slaagt en is de mienskip-basis van het plan veel sterker.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de greidesessie!

Opdracht: neem vier anderen mee!

We vragen je om, naast jezelf, nog vier anderen mee te nemen naar de greidesessie. Bij voorkeur zijn dat mensen die jij enthousiast wilt maken voor jouw initiatief. Mensen uit de beoogde ‘doelgroep’ voor het plan. Of gewoon mensen die fris en energiek met je mee kunnen denken. Zij gaan deze dag samen met jou aan de slag om het initiatief naar een hoger plan te tillen. Elk initiatief is dus aanwezig met vijf mensen!

Note: mocht het je niet lukken om 4 personen te vinden, dan kun je contact opnemen met Judith Baarsma.

Praktische informatie

Datum Zaterdag 14 september 2019
Tijd Start greidesessie 9.30 tot 16.30 uur (inloop 9.15 uur)
Locatie Keunstwurk, Yn Blau, Wissesdwinger 1, 8911 ER in Leeuwarden
Kosten Gratis
Taal De greidesessie is Nederlandstalig
Aanmelden Kan t/m maandag 9 september 2019

Over Gave Dingen Doen

Het doel van Gave Dingen Doen is simpel: we willen dat mensen gave dingen gaan doen! Wij faciliteren de ontmoeting binnen de maatschappij door in co-creatie aan elkaars gave ideeën bij te dragen. Telkens weer blijkt hoe leuk mensen het vinden om een ander te helpen bij zijn idee, en hoe inspirerend dat werkt voor iedereen. Door co-creatie worden ideeën verrassender en leuker, en wordt hun slagingskans groter. En bovendien: wanneer meer mensen hun gave ideeën kunnen realiseren, wordt de wereld een beetje mooier!


De greidesessie komt tot stand in samenwerking met Gave Dingen Doen

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:06 48497086