Menu
Mijn Keunstwurk

Stipe online workshop | Projectplan schrijven

Dinsdag 7 december 2021
Dinsdag 7 december 2021
Locatie
Online
Prijs
€ 32,50

Eén van de vele dingen die je moet doen voor je project is bijvoorbeeld fondsenwerven. Daarvoor heb je een projectplan nodig waar iedereen enthousiast van wordt. Zo’n schitterend projectplan ga je natuurlijk ook gebruiken om andere partijen, zoals sponsoren, je gemeente, of je plaatselijke verenigingen mee te krijgen in jouw plan.

In de workshop Projectplan schrijven nemen we stapsgewijs de vijf onderdelen van een projectplan door. Bij elk onderdeel gaan we in op wat je vooral niet moet vergeten én natuurlijk de te vermijden valkuilen. Daarnaast gaan we ook in op een slimme opzet van je begroting waar je het gehele draagvlak van je project vanaf kunt lezen!

Bij de workshop wordt het STIPE Plannenboek gebruikt. Het plannenboek geeft informatie, tips, richtlijnen en suggesties voor alles wat komt kijken bij het opzetten van culturele projecten zoals social media, cultuureducatie, begroten, het aanvragen van subsidie en nog veel meer. Dit plannenboek is bij de prijs inbegrepen.

Je krijgt les van Judith Baarsma. Judith werkt vanaf het begin bij het STIPE-team en heeft de afgelopen jaren veel projectplannen beoordeeld en van advies voorzien. Ze heeft ervaring in het fondsenwerven en heeft zitting gehad in commissies ter beoordeling van aanvragen.

Aanmelden
Aanmelden kan t/m dinsdag 30 november.


Extra advies nodig?

Mocht je na afloop van de cursus nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij het team van het Stipe Adviesloket.

Praktische informatie

Datum Dinsdag 7 december 2021
Tijd Van 19.30 tot 21.30 uur (inloggen vanaf 19.20 uur)
Prijs € 32,50
Taal De workshop is Nederlandstalig
Aanmelden Kan t/m dinsdag 30 november
Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:ma, di, wo
Telefoon:06 48497086