Menu
Mijn Keunstwurk

Stipe online workshop | Projectplan schrijven

Dinsdag 31 mei 2022
Dinsdag 31 mei 2022
Locatie
Online
Cursusdata
Dinsdag 31 mei 2022
Prijs
€ 35,-

Eén van de vele dingen die je moet doen voor je cultuurproject is bijvoorbeeld fondsenwerven. Daarvoor heb je een projectplan nodig waar iedereen enthousiast van wordt. Zo’n schitterend projectplan ga je natuurlijk ook gebruiken om andere partijen zoals sponsoren, je gemeente of je plaatselijke verenigingen mee te krijgen in jouw plan.

Om de opbouw van een projectplan makkelijk te maken, gebruikt STIPE een indeling die overeenkomt met de organisatie van een cultureel project. In deze workshop nemen we stapsgewijs de vijf onderdelen van het projectplan door. Bij elk onderdeel gaan we in op wat je vooral niet moet vergeten én natuurlijk de te vermijden valkuilen. Daarnaast gaan we ook in op een slimme opzet van je begroting waar je het gehele draagvlak van je cultuurproject vanaf kunt lezen!

De workshop is gebaseerd op het STIPE Plannenboek. Het Plannenboek geeft informatie, tips, richtlijnen en suggesties voor alles wat komt kijken bij het opzetten van culturele projecten zoals social media, cultuureducatie, begroten, het aanvragen van subsidie en nog veel meer. Het STIPE Plannenboek is een goed naslagwerk van de workshop en is tegen gereduceerd tarief mee te bestellen.

Je krijgt les van Judith Baarsma. Judith werkt vanaf het begin bij het STIPE-team en heeft de afgelopen jaren veel projectplannen beoordeeld en van advies voorzien. Ze heeft ervaring in het fondsenwerven en heeft zitting gehad in commissies ter beoordeling van aanvragen.

Aanmelden
Aanmelden kan t/m dinsdag 24 mei.

Extra advies nodig?

Mocht je na afloop van de cursus nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij het team van het Stipe Adviesloket.

Praktische informatie

Datum Dinsdag 31 mei 2022
Tijd Van 19.30 tot 21.30 uur (inloggen vanaf 19.20 uur)
Prijs € 35,-
Taal Nederlandstalig
Aanmelden Kan t/m dinsdag 24 mei
Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:ma, di, wo
Telefoon:06 48497086