Menu
Mijn Keunstwurk

STIPE online workshop | Werf een fonds voor je cultuurproject

Dinsdag 5 april 2022
Dinsdag 5 april 2022
Locatie
Online
Cursusdata
Dinsdag 5 april 2022
Prijs
€ 35

Stel, je hebt een prachtig projectplan in de steigers staan maar je beschikt over beperkte financiële middelen. Dan is het zaak om je te oriënteren op de verschillende mogelijkheden voor financiering. Een bijdrage vanuit één of meer fondsen is een kans om je dekkingsplan compleet te maken. Het kiezen van het juiste fonds en het maken van een goede aanvraag kan echter een hele uitdaging zijn.

Vind je het prettig om meer te weten over hoe fondsenwerving in zijn werk gaat en welke procedures gevolgd moeten worden? Dan is deze workshop voor jou een must!

In deze workshop behandelt cursusleider Tia van der Velde alle voor- en nadelen van fondsenwerving en biedt zij je handvatten om aan de slag te gaan met het werven van inkomsten vanuit fondsen. Na het volgen van de workshop kun je, eventueel met hulp van Stipe, zelf een fondsaanvraag voorbereiden.

Vanuit haar eigen bedrijf, Bureau CAZ, begeleidt Tia van der Velde veel initiatieven bij het werven van voldoende geld voor goede ideeën.

Aanmelden
Je kunt je t/m maandag 4 april aanmelden.

Praktische informatie

Datum Dinsdag 5 april 2022
Tijd Van 19.30 tot 21.00 uur (inloggen vanaf 19.15 uur)
Prijs € 35,-
Aanmelden Kan t/m maandag 4 april

De workshop komt tot stand in samenwerking met Bureau Caz. Bureau Caz richt zich al meer dan vijftien jaar op het werven van gelden voor allerhande non profit – projecten in het noorden van het land.

Contactpersoon
Lummie FokkemaAdviseur Stipe
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:06 48886051