Mijn Keunstwurk

STIPE Workshop Fondsenwerving | Hoe kom ik aan voldoende geld?

Woensdag 5 februari 2020
Woensdag 5 februari 2020
Locatie
Keunstwurk, Wissesdwinger 1, 8911 ER in Leeuwarden
Cursusdata
Woensdag 5 februari 2020
Prijs
€ 30

Stel: je hebt een prachtig projectplan in de steigers staan maar je beschikt over beperkte financiële middelen. Wat nu? Het zou zomaar kunnen dat jouw project in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit één of meer fondsen. Het is daarbij goed om wat meer te weten over hoe fondsenwerving in zijn werk gaat en welke procedures gevolgd moeten worden.

Maar wanneer maakt een project kans op een subsidie? Hoe maak je een begroting en een dekkingsplan? Wanneer start je met het werven van fondsen? Welk bedrag kun je aanvragen? Hoe gaat de behandeling, toekenning en afrekening van een donatie?

In de workshop ‘Fondsenwerving, hoe kom ik aan voldoende geld?’ behandelt Tia van der Velde bovenstaande vragen en geeft zij je handvatten om fondsenwerving effectief aan te vangen.

Tijdens de workshop behandelt Tia één of meer casussen om de theorie in praktijk te brengen. Vanuit haar eigen bedrijf, Adviesbureau CAZ, begeleidt ze veel initiatieven bij het werven van voldoende geld voor goede ideeën.

Aanmelden
Je kunt je helaas niet meer aanmelden, de workshop zit vol. Wel kun je een e-mail sturen naar e.cusveller@keunstwurk.nl en dan plaatsen we je op de wachtlijst.

Praktische informatie

Datum Woensdag 5 februari 2020
Tijd Van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie Keunstwurk, Wissesdwinger 1, 8911 ER in Leeuwarden
Prijs € 30,-
Aanmelden VOL

De workshop ‘Fondsenwerving, hoe kom ik aan voldoende geld?’ komt tot stand in samenwerking met Bureau Caz. Bureau Caz richt zich al meer dan vijftien jaar op het werven van gelden voor allerhande non profit – projecten in het noorden van het land.


Contactpersoon
Elien CusvellerAdviseur Beeldende Kunst en coördinator Keunstwurkplein
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:058-2343435