Menu
Mijn Keunstwurk

STIPE Workshop | Fondsenwerving hoe kom ik aan voldoende geld?

Woensdag 30 oktober 2019
Woensdag 30 oktober 2019
Locatie
Keunstwurk, Wissesdwinger 1, 8911 ER in Leeuwarden
Cursusdata
Woensdag 30 oktober 2019
Prijs
€ 30

Stel: je hebt een prachtig projectplan in de steigers staan maar je beschikt over beperkte financiële middelen. Wat nu? Het zou zomaar kunnen dat jouw project in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit één of meer fondsen. Het is daarbij goed om wat meer te weten over hoe fondsenwerving in zijn werk gaat en welke procedures gevolgd moeten worden.

Maar wanneer maakt een project kans op een donatie? Hoe maak je een begroting en een dekkingsplan? Wanneer start je met het werven van fondsen? Welk bedrag kun je aanvragen? Hoe gaat de behandeling, toekenning en afrekening van een donatie?

In de workshop ‘Fondsenwerving, hoe kom ik aan voldoende geld?’ behandelt Tia van der Velde bovenstaande vragen en geeft zij je handvatten om fondsenwerving effectief aan te vangen.

Tijdens de workshop behandelt Tia één of meer casussen om de theorie in praktijk te brengen. Vanuit haar eigen bedrijf, Adviesbureau CAZ, begeleidt ze veel initiatieven bij het werven van voldoende geld voor goede ideeën.

Zoek je meer verdieping?
Kijk dan ook eens naar onze Training | Fondsenwerving waar je in drie bijeenkomsten meer de diepte ingaat.

Aanmelden
Meld je nu aan. Dit kan tot woensdag 23 oktober 2019.

Praktische informatie

Datum Woensdag 30 oktober 2019
Tijd Van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie Wissesdwinger 1, 8911 ER in Leeuwarden
Prijs € 30,-
Taal Nederlandstalig
Aanmelden Aanmelden kan tot woensdag 23 oktober 2019

De workshop ‘Fondsenwerving, hoe kom ik aan voldoende geld?’ komt tot stand in samenwerking met Bureau Caz. Bureau Caz richt zich al meer dan vijftien jaar op het werven van gelden voor allerhande non profit – projecten in het noorden van het land.


 

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:06 48497086