Mijn Keunstwurk

Workshop Productie

Maandag 15 oktober
Maandag 15 oktober
Locatie
Tryater in Leeuwarden
Prijs
€ 30,- . Dit is inclusief diner en wanneer je na de workshop de cursus Productieleider gaat volgen dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het cursusgeld.

De workshop Productie heeft tot doel jou inzicht te geven in wat de taken van de productieleider zijn en wat hij/zij doet binnen een productieproces. Dé checklist voor wanneer jij start met een mooi nieuw project of als je eigenlijk net iets meer ambieert. Want naast het feit dat de workshop je inzicht geeft in de rol van de productieleider en het productieproces, kan het ook dé opstap zijn om de gehele cursus Productieleider te gaan volgen.

Inhoud

  • Wie is de productieleider (rol, taken, competenties en eigenschappen inclusief organogram)
  • Hoe ziet een productieproces eruit? (onderdelen, fases incl. checklist!)

Docent workshop Productie en begeleider cursus Productieleider is Jojanneke Braam. Zij is nu artistiek en zakelijk coördinator bij Tryater maar was van 2008 tot 2017 productieleider. Afgelopen januari heeft ze nog een uitstapje gemaakt naar haar oude functie als productieleider van de Opening van LF2018. Jojanneke is met haar enthousiasme de aangewezen persoon om je mee te nemen in het mooie vak van de productieleider.

Praktische informatie

Datum Maandag 15 oktober
Tijd 17:15 tot 22:00 uur (inloop 17:00) Let op! Dit is inclusief diner
Locatie Tryater, Oostersingel 70 Leeuwarden
Kosten € 30,- Dit is inclusief diner en wanneer je na de workshop de cursus Productieleider gaat volgen dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het cursusgeld (je ontvangt een factuur van Keunstwurk)
Taal de cursus is Nederlandstalig
Aanmelden aanmelden kan tot 8 oktober 2018
Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Kunst Versterkt
Werkdagen:ma & wo
Telefoon:058 234 34 46